Ghost Recon 2 krijgt media verbod Zuid Korea

Guus Hiddink is heilig verklaart in Zuid Korea, maar iets dat naar bespotting neigt over het land wordt direct vervloekt. Dat ondervond Ubisoft met Ghost Recon 2 aan den lijven. Ghost Recon 2 kwam namelijk niet door de mediakeuring, aangezien het spel zich gedeeltelijk afspeelt in Noord Korea, het land waarmee Zuid Korea nog altijd mot mee heeft.

Ghost Recon 2 is het tweede deel in de serie maar is een geheel ander spel dan het eerste deel. Zo zul je niet meer standaard in de eerste persoon door het spel heen gaan maar voor het grootste gedeelte in derde persoon. Ook het verhaal zal een veel belangrijker element vormen dan in het eerdere deel.

Een belangrijk gegeven is ook dat je het bekende menu, dat je voor het spel begon kreeg om een team en wapens te kiezen, niet meer aan zult treffen. Hoe verder je in het spel komt des te meer je te weten zult komen over hoe het verhaal zich verder zal ontwikkelen, in tegenstelling tot de briefings die je in het eerste deel kreeg.

 1.   
  Rhemme's avatar

  Propaganda ๐Ÿ™

  Het is niet te hopen dat er ooit een spel komt waarin Belgen slimmer zijn dan ons, dat zal hier dan ook wel verboden worden ๐Ÿ˜›

 2.   
  carloow's avatar

  hahah ๐Ÿ˜€

 3.   
  Recon's avatar

  Wat een aanstellers die Zuid-Koreanen.