Trainen met je EyeToy met EyeToy: Kinetic

In de Zomer van vorig jaar kwam de EyeToy met het spel EyeToy: Play uit. Dit webcammetje kan je op je PlayStation 2 aansluiten en daarmee minigames spelen waarin jouw bewegingen worden geregistreerd. Later kwam EyeToy: Groove waarin je kon dansen, er is nu EyeToy: Chat, dit najaar ligt ook EyeToy: Play 2 in de winkels en voor begin volgend jaar is er weer een nieuwe game aangekondigd: EyeToy: Kinetic.

In samenwerking met Nike Motionworks ontwikkelt Sony EyeToy: Kinetic. In Kinetic is het de bedoeling om allerlei sportieve dingen voor de EyeToy uit te halen. Het is de bedoeling dat je dingen die je op het TV-scherm ziet wegtrapt, aanraakt, ontwijkt, enzovoorts.
Deze nieuwe game lijkt dus erg leuk te gaan worden maar is vooral goed voor je conditie. Hij ligt in het eerste kwartaal van 2005 in de winkels, exclusief voor de PlayStation 2.

  1.   
    Lasso's avatar

    Zozo, lenig dametje.

  2.   
    gamer112's avatar

    ja vond ik ook al lenig lol ๐Ÿ˜†

  3.   
    _roy_'s avatar

    lekker ding

  4.   
    Ariej's avatar

    lekker… ?
    smaken verschillen

  5.   
    Rhemme's avatar

    Met een zak over d’r hoofd misschien ๐Ÿ˜›

  6.   
    MC TiM's avatar

    Strakke shit, gevechtstraining op je ps2 ๐Ÿ˜› . Jammer dat zoiets niet op de xbox op GC is ๐Ÿ˜› . Dan maar zonder eye toy traine ๐Ÿ˜› .

  7.   
    d@nny's avatar

    Je hebt wel een grote kamer nodig hier bij mij boven sla ik al bijna alles omver met de “eye toy play”,laat staan als je erbij moet gaan schoppen. :-?Voor de rest ik ga hem zeker kopen en zal mijn ouders maar lastig moeten vallen ๐Ÿ˜€ .

  8.   
    Gast's avatar

    Wie zei dat gamen niet gezond is… ๐Ÿ˜›

  9.   
    _roy_'s avatar

    lekker… ?
    smaken verschillen

    ach, ik bedoelde in de trend van, op een ouwe fiets moet je het leren he…en ja, dan is dit tog nog wel goed voor een ouwe fiets….(stationsfiets)

  10.   
    the primal gamer's avatar

    Splijtstandje ๐Ÿ˜€ och ja leuk dat die eyetoy wel inventiefe games krijgt, eytoy rocks…

  11.   
    jeffreytje's avatar

    ik heb eye toy 1 deze lijkt me wel mooier dan 1

    ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ณ ๐Ÿ˜ณ

  12.   
    Power-Ulimited's avatar

    Meestal Is Het Vervolg Mooier ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜† ๐Ÿ™‚

  13.   
    Mandamo's avatar

    ja, lijkt met zkr wel lache spel! Maar ik denk eigenlijk dat je er wel snel genoeg van krijgt. Daarom denk ik eigenlijk niet dat ik zoveel geld wil besteden..