Het Half-life 2 countdown blog

Nog maar een paar dagen en dan is het Half-life 2-dag. Sommige van ons kan dat niets schelen, andere kijken er een beetje naar uit. En dan is er nog die derde groep die het er alleen maar over heeft. GamersNet presenteert een deel van het weblog van zo’n fanatiekeling.

09-11-2004
Over nog maar een week zal Half-life 2 te spelen zijn, dus is het tijd voor inkopen! Wie wil nou midden in een sessie erachter komen dat ‘ie naar de winkel moet voor belangrijke dingen? Een echte gamer zeker niet!

Lees verder…

10-11-2004
Iedereen moet er eens aan geloven: upgraden! De Half-life 2 superfanblog gaat vandaag over dit proces, wat overigens meer voeten in de aarde heeft dan je denkt als je niet helemaal spoort.

Lees verder…

11-11-2004
De upgradepoging van gisteren heeft alle plannen even op een zijspoor gezet, want er is geld nodig! Veel geld! Gelukkig is onze ultieme Half-life 2-fan bijzonder creatief in het vinden van manier om geld te verdienen.

Lees verder…

12-11-2004 Ondanks zwaar bloedverlies heeft onze ultieme Half-life 2-fan zijn doe-het-zelf-operatie overleefd. Zal het hem vandaag wel lukken genoeg geld te verzamelen om zijn upgrade te kunnen bekostigen? Is zo iemand wel in staat een upgrade uit te voeren? Waar dient het Scroll Lock voor? Op bijna al deze vragen krijgen jullie vandaag antwoord!

Lees verder…

13-11-2004 Nu Half-life 2 dichterbij komt, wordt de spanning voor onze ultieme Half-life 2-fan ook steeds groter. Paranoïa en waanbeelden steken steeds vaker de kop op en het is maar afwachten of het ooit nog goed komt!

Lees verder…

14-11-2004 Daags voor het verschijnen van Half-life 2 blijkt dat anticipatie voor slaapgebrek zorgt en slaapgebrek en een X-files-marathon voor paranoïa. Deze paranoïa bereikt vandaag een hoogtepunt voor onze ultieme Half-life 2-fan.

Lees verder…

15-11-2004 Met nog minder dan een dag te gaan voor de verschijning van Half-life 2 is het erg moeilijk ergens anders aan te denken. Onze ultieme Half-life 2-fan probeert toch een aantal dingen om zijn gedachten ergens anders bij te krijgen. Maar of hem dat ook lukt…

Lees verder…

 1.   
  Lasso's avatar

  Dat krijg je he? Als je ‘Wintersleep-B-gone’ drinkt. 😆

  Zwaar mooie column. 🙂

 2.   
  Tha Duck's avatar

  Inderdaad, weer meesterlijk!

  Dat laatste plaatje… helemaal hyper. 😆

 3.   
  Baklap's avatar

  Absoluut, meesterwerk! Mooie privé stukje erbij. 😉 Maar ga je dat nou werkelijk doen? 😮

 4.   
  Sander's avatar

  Lol.
  Heeft een gezonde uitwerking zie ik al… hehe.

 5.   
  Martijn's avatar

  Hehe, Snacks en energydrinks, echt zooo cliche 😛 Mara tis nog waar ook, laatst op een LAn geweest, wat drinkt iedereen? Juist…energydrinks en bier. Wat eet iedereen? Juist…..Pringles en eierkoeken 😆

 6.   
  SickNess's avatar

  Hmmm, nou je het zegt. Komen binnenkort veel goede games uit. Nu GTA Sa, morgen komt Halo2 uit en 16 november HL2. Denk dat ik het voorbeeld van Achmal maar ga volgen.

 7.   
  Tha Duck's avatar

  Update is weer schitterend! Al had ik gaarne een pic gezien van jou met die valse snor en gleufhoed. 😆

 8.   
  the primal gamer's avatar

  Jou zie ik nog eens op t.v. als Nederlands beste komiek Ik lag dus echt zwaar in een deuk ….vet lache man 😀 😀 😀 😀

 9.   
  Migwel's avatar

  Ik ben geen Half life kenner… Naar welke platforms komt deze game?

 10.   
  WW's avatar

  zwaar heersende collumn. 😀 😀 heeft alleen zeker wel veel van die drankjes gekocht om elke dag zoveel te typen 😛

 11.   
  Gast's avatar

  Migwel: Ik ben geen Half life kenner… Naar welke platforms komt deze game ?

  Half-life 2 komt op de pc uiteraard. Later komt ie op de Xbox 😉

 12.   
  XGT_Spider's avatar

  He op Half-Life zit toch automaticsh counter strike of niet?

 13.   
  Gast's avatar

  Nou, voor mij is het ook de hele dag gamen, want ik heb Half-life 2 en Counterstrike op mijn cd. Ik had de game vandaag gehaald, had me wel €59,99 gekost. 😀

 14.   
  Lasso's avatar

  Jongens, dé dag in het leven van Danny. 😆

 15.   
  Mandamo's avatar

  Vandaar dat we dus niks van hem hebben gehoord..