Patch en nieuwe map voor Battlefront

Met het uitbrengen van Star Wars: Battlefront is wat betreft LucasArts de kous nog niet af. Om de titel nog wat extra houdbaarheid te geven zal er binnenkort een nieuwe map verschijnen.

De map gaat Jabba’s Palace heten en speelt zich, natuurlijk, af op Tatooine. De map zal bevolkt zijn door Gamorrean Guards, de Rancor en ook Jabba the Hutt himself. Jabba’s Palace zal op 19 november ter download beschikbaar gesteld worden voor de PC en ‘binnenkort’ voor de Xbox.

PC-Battlefronters kunnen nu al hun Internetverbinding openzetten voor een Battlefrontdownload: patch 1.1 is nu al beschikbaar. In de lijst aan verbeteringen zien we allereerst wat kleine wijzigingen aan het server browser screen, de toevoeging van planeten aan het laadscherm en ook moet het makkelijker zijn in voertuigen te stappen.

Ook voegt de patch wat nieuwigheidjes toe aan de game, zoals een verbeterde AI voor eenieder die de game op Hard wil spelen. Andere nieuwe dingetjes zijn te vinden bij de host options. Zo kan per server worden ingesteld hoe lang gespawnde players onsterfelijk blijven (erg handig tegen spawn killing) en zijn er ban-mogelijkheden en verbeterde voting toegevoegd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren