Star Wars: KotOR website online + nieuwe screenshots

Dik een jaar geleden verscheen Star Wars: Knights of the Old Republic. Deze RPG in het Star Wars universum draaide helemaal om de Light of de Dark side van de Force. Je moest Darth Malak, een Sith Lord, verhinderen het universum te vernietigen en dat kon steeds op een goede of een slechte manier. De game kende een lange speelduur, leuke turn-based gameplay en een groot verhaal. In december verschijnt het tweede deel: Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords.

Vijf jaar na de gebeurtenissen van Star Wars: KotOR speelt dit tweede deel zich af. De Jedi orde is compleet uitgeroeid en jij bent de enige die nog over is. De republiek valt uit elkaar en een groot kwaad en de duistere Sith Lords bedreigen het universum weer. De laatste hoop ligt in jouw handen…
In Star Wars: KotOR II heb je allerlei nieuwe opties tot je beschikking. Meer quests, items, aanvallen en Force Powers. Er zijn zeven nieuwe werelden te ontdekken en je zult een dikke 25 uur bezig zijn met de game. Ook is de keuze tussen Light of Dark erweer, dus de replaywaarde is hoog. Star Wars: KotOR II verschijnt op 3 december voor de Xbox en de PC.

Nu is de website van Star Wars: KotOR II online. Deze is geheel in stijl van het spel, je kunt hem op de Light of de Dark side bezoeken.

Ook zijn er een boel nieuwe screens;

[SCREENSHOTS]

 1.   
  MC TiM's avatar

  Sommige mensen vinden de grafhics hiervan niet mooi :S . Bullshit, het ziet er op zijn minst alleraardigst uit en als de gameplay net zo goed wordt als die van het vorige deel, hebben we weer een topper ๐Ÿ˜› ๐Ÿ™‚ . De site is overigens ook erg nice.

 2.   
  Baklap's avatar

  The Superstar is ondanks de tijdverandering extra vroeg opgestaan, om dit in beeld te brengen. ๐Ÿ˜› Aangezien ik dit zeer waardeer, hou ik alleen niet zo van star wars! ๐Ÿ™„ 8)

 3.   
  Mandamo's avatar

  Prachtig spel! ๐Ÿ˜€ Grappig dat als je op de site 1 side helemaal bent dat je daar dan een wall paper van krijgt. ๐Ÿ˜›

 4.   
  carloow's avatar

  may the force be with you 8) ik speel nu starwars battlefront en die is ook leuk ๐Ÿ˜€

 5.   
  sparowana's avatar

  het lijkt mij een heel mooi spel cool men ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜†