Halo 2 met open armen ontvangen door Famitsu

Ook in Japan hebben ze verstand van games. Sterker nog, veel games komen als eerste in Japan uit. Zo ook Halo 2.
En, releases betekenen reviews. De eerste review van Halo 2 die is opgedoken is afkomstig uit het grootste (Xbox) magazine van Japan, Famitsu. Halo 2 werd door hen nogal goed ontvangen; de game scoorde drie negens en een tien.

De oosterse jongens van Famitsu waren, naast de online multiplayer, ook erg enthousiast over de single-player mode, waar nog zo weinig van bekend is. De eerste Europese reviews moeten natuurlijk nog volgen, maar die zullen (uiteraard) naar verwachting ook enorm positief zijn.

 1.   
  nEels's avatar

  Hij staat ook in de nieuwe PU die vandaag op de deurmat viel. Met een score van 93.

 2.   
  Gogeta's avatar

  ja met een vette cover 😉

 3.   
  nEels's avatar

  Ja, die cover glinstert. De letters ”Halo 2” glanzen helemaal en ook blinde mensen kunnen nu ”lezen” wat er op de cover staat. Die letters staan er echt ingedrukt. 🙂

 4.   
  Ariej's avatar

  moet hem nog even kopen……. morgen ofzo

 5.   
  MC TiM's avatar

  Ik denk dat dit cijfer ook terecht is 😉 .

 6.   
  Maserati's avatar

  N.B. Japanners haten de Xbox, en haten Westerse games nog meer. Halo 2 die zo hoog scoort is dus iets speciaals!

  Ben trouwens niet tevreden over de PU, zij maken een review na het spelen van de Single Player en geven het pakket ‘Halo 2’ een 9.3 Als je het pakket ‘Halo 2′ reviewed dan hoor je hier ook de Multiplayer (met Xbox Live) bij te doen, een van de grootste nieuwigheden aan de game.

  Daarnaast ging er 0.7 punt van het cijfer af omdat de game niet revolutionair genoeg was voor ze, welke sequel is dat wel? Pro Evolution Soccer 4, een game waar maar een jaar door een klein team aan gewerkt word ontving een 9.5 van meneer Skate de Geweldige. Is dat zo’n grote revolutie, gameplay beetje opschroeven en nieuwe shirtjes en namen toevoegen.

 7.   
  Ariej's avatar

  het is hun mening hé

 8.   
  Ninja Boelie's avatar

  Halo 2 kan in het begin een beetje tegenvallen, na de eerste 3 levels begint de sensatie te komen. Ben je eenmaal ingekomen dan is het vechten tegen de Covenant heerlijk, maar Elites met jetpacks 🙄

 9.   
  the primal gamer's avatar

  Vergeet wel niet even het is een review van een xbox blad…… o hij zal wel vet scoren maar ik wacht ook even de reviews af in de niet xbox bladen….en wacht ook even dat de hype ingezakt is en dan de game echt op zijn waarde geschat wordt, het is volgens mij een feit dat bladen die de game zo gehypt hebben nu niet met een lager punt op de proppen kunnen komen. Even een paar maanden wachten dan is de hype voorbij… dan maar eens kijken……..Dat het japans is maakt niks uit, in een xboxblad scoren de games over het algemeen iets hoger……

  Ik vind die 9,3 wel terecht zij zien ook de minpunten.en die zijn er ook. Zo revolutionair is de multiplayer niet hoor, het is allemaal wel eens vertoont…. In de single player had iemand van bungie gezegd, zou een level even groot zijn als de hele singleplayer van Halo 1.!?!

  Trouwens een 9,3 is gewoon een vette score, wat had Halo2 dan moeten krijgen een 11? Laten we wel even realistisch blijven, ze hypen gewoon niet mee en dat vind ik wel goed……….

 10.   
  Power-Ulimited's avatar

  Kan Halo 2 Singleplayer Nou Met Zen 4 Ren??

 11.   
  Gast's avatar

  Ik kijk meestal in Gamebladeren om wat informatie te krijgen. Om cijfers kan het mij niks schelen, dat zegt niks hoe je het zelf ook speelt.

  En het blijkt voor mij ook dat de single-player maar 1 speler is, als het voor 3 spelers was, dan zou het wel multiplayer zijn 😉

 12.   
  MC TiM's avatar

  Hij bedoelt natuurlijk de coöperative mode. Multiplay in de singleplayer campaign. Ik weet eigenlijk niet met hoeveel mensen je hem kunt spelen, maar in ieder geval met zijn 2en 😛 . Overigens hebben ze de online coöperative mode eruit gehaald. Of heb ik dat nou mis ?

 13.   
  Power-Ulimited's avatar

  Halo 2 Campain Singleplayer Bedoel ik 🙄

 14.   
  Gast's avatar

  Fansite Xbox365 heeft van Microsoft de bevestiging gekregen dat er geen online co-op in Halo 2 te vinden zal zijn. Dus zowel niet via system link als via Xbox Live, dus dat is dan pech hebben dus. Ik denk echt wel dat veel meer werk is.