Brothers in Arms 2 al weer in ontwikkeling

Ontwikkelaar Gearbox is kennelijk zeer overtuigd van het feit dat Brothers in Arms een grote hit gaat worden, want deel 2 is reeds in ontwikkeling. Bijzonder is dat deel 2 zich voornamelijk in Nederland zal afspelen omdat de game gebaseerd zal zijn op Operation Market Garden (voor de niet-historici onder ons, dit was de slag om Arnhem). Gearbox wil het hele WO II scenario, door de ogen van een peloton soldaten, laten herbeleven in de vorm van een eerste persoons shooter. Op welke platformen de game, behalve natuurlijk de PC, uitkomt is nog niet bekend. Het eerste deel zal uitkomen in Q1 2005.

 1.   
  Lasso's avatar

  Cool! Market Garden zit volgens mij ook in Band of Brothers. Dit is lauwe, vette, dope shit mofo! ๐Ÿ˜›

 2.   
  Jackass's avatar

  OMFG? ๐Ÿ˜›

  Een spel over hier? Goh, dat dat nog komt, hopelijk wordt het nu een hit, leren mensen over een paar jaar waar NL ligt en hoe belangrijk het is.. ๐Ÿ™‚

 3.   
  Flippow's avatar

  Deel 1 probeer ik zeker te halen!!! En dan deel 2 er na. Wel leuk dat ze er een deel 2 bij nemen als je deel 1 heb uitgespeelt ken je gelijk door met deel 2. ๐Ÿ˜†

 4.   
  nEels's avatar

  Ik vind ’t een beetje raar als deel I nog niet eens in de winkel is, men alweer begint aan een opvolger… Dan zijn zij daar bij Gearbox wel erg zeker dat BiA een hit wordt? Natuurlijk is het alleen maar beter als blijkt dat BiA een toptitel is, BiA 2 al relatief snel zou volgen.

 5.   
  Lasso's avatar

  Dat was toch ook met Fable ofzo? Hadden ze al deel 3 op de planning staan.

 6.   
  MC TiM's avatar

  Idd Peter Molyneux heeft al plannen voor een vervolg. Maar zoals het gaat bij de meeste spellen van Molyneux, het duurt vast nog een lange tijd. Hij had plannen ervoor om het uit te brengen op de xbox 2.

 7.   
  Murdock's avatar

  komt er een demo van deel 1 ๐Ÿ˜•