Medal of Honor: Dogs of War aangekondigd

Medal of Honor 4 is aangekondigd en onthult. Eerder vandaag kon je al lezen dat EA bezig was aan Medal of Honor 4, en dat deze game in het eerste kwartaal van 2005 zal uitkomen. Nu is er meer info. De game zal Medal of Honor: Dogs of War gaan heten en op alle 3 de consoles gaan verschijnen.

Medal of Honor: Dogs of War speelt zich af in 1942 en jij speelt dit keer luitenant William Holt van het OSS die door de president van de Verenigde Staten op een geheime missie in Europa is gestuurd. Jij en je team zullen voor vier grote overwinningen zorgen in de Tweede Wereldoorlog. D-Day? Het Ardennen-offensief? De slag bij Arnhem? Wie zal het zeggen. EA zegt ook dat de game dit keer weer mooier, beter, groter en spannender zal zijn en er zijn weer een boel nieuwe wapens om mee te schieten. Dit gaat gebeuren op een manier die nog nooit gebruikt is in Medal of Honor games. Wat ze hiermee bedoelen weten we niet, maar we zullen binnenkort wel nieuwe screenshots en info krijgen, dus stay tuned.

 1.   
  Martijn's avatar

  Als het zich in 1942 afspeelt ig niet een van de door jou genoemde slagen 😉 Lijkt me nog wel leuk, zo;n game, maar weer WOII…..

 2.   
  Maserati's avatar

  Het begint in ’42. Maar ik verwacht zelf dat we veel vliegtuigen gaan zien in deze game.

 3.   
  Flippow's avatar

  coowl dat deel 4 uit kom :)…

 4.   
  nEels's avatar

  T*ring oorlogen. Verzin eens wat nieuws.

 5.   
  MC TiM's avatar

  Als ie maar wel beter word dan Rising sun. Die heb ik dan wel niet, omdat ie niet zo goed was. Voor de rest vind ik WOII shooters wel leuk. Dus als deze goed is, ga ik hem wel halen. Net als CoD: UO, en Brothers in Arms.

 6.   
  nEels's avatar

  Ja, de WO II spellen die nu nog uitkomen kan ik nog soms nog wel waarderen. Maar als men nu nog van start gaat met het ontwikkelen van een spel over wéér WO II, dan vind ‘k dat behoorlijk inspiratieloos. Dit wil nog niet zeggen dat ’t geen goed spel kan worden…

 7.   
  MC TiM's avatar

  Jaah idd, maar beter goed gejat, dan slecht bedacht. Maar de MoH-serie is al redelijk wat jaren een begrip onder de (WOII) Shooters.

 8.   
  Lasso's avatar

  Verwacht binnenkort maar een golf aan golfoorlogspellen. 🙄

 9.   
  Flippow's avatar

  Nou beter toch al die oorlog spellen :DHij komt toch ook op de PS 2 dan zal me broer em wel kopen, hoef ik em niet te be talen 😀

 10.   
  MC TiM's avatar

  Lasso, je kan best eens gelijk hebben. Eerst allemaal WOII games, nu Vietnam, dus zal de Golfoorlog wel komen jaah. Wat krijg je erna, rebbelen-oorlogen ?

 11.   
  Rhemme's avatar

  Ik denk het, of toekomstige oorlogen?