[Update] Medal of Honor: Pacific Assault toch niet uitgesteld

Medal of Honor: Pacific Assault, dé shooter voor EA voor de PC is weer uitgesteld. De game zou oorspronkelijk al in september moeten uitkomen, maar werd in de zomer al uitgesteldnaar 12 november. Ook deze datum zal Medal of Honor: Pacific Assault niet gaan halen. De game komt nu in het eerste kwartaal van 2005 uit. Hopelijk.

Medal of Honor: Pacific Assault speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog in de vele eilanden en jungles van de Pacific. Jij bent een Amerikaanse soldaat en zal de Stille Oceaan moeten gaan bevrijden van de Japanners. De game zal een grote singleplayercampaign hebben om te spelen met veel verschillende wapens, voertuigen en je eigen squad. De game zal veel minder scripted en lineair zijn dan bijvoorbeeld Allied Assault, Frontline en Rising Sun, jij en je team worden in het veld gedropt tegenover een stel Japanners en met een aantal missiedoelen en voorderest mag je zelf weten hoe je dat gaat doen.
De multiplayer van deze game zal ook aanwezig zijn en moet met veel spelers tegelijk te spelen zijn en vol actie zitten. EA probeert hier dus een Battlefield in de jungles van de Stille Oceaan van de maken.

Download hier de demo van Medal of Honor: Pacific Assault.

Update

Electronic Arts heeft net bevestigd dat bovenstaande gerucht niet waar is:

“The statement that MOHPA is delayed to FY Q4 is incorrect and was NOT issued by an official source.”

Medal of Honor: Pacific Assault zal dus gewoon op de 12e van volgende maand verschijnen.

  1.   
    Martijn's avatar

    Omfg, kunnen ze nou nooit meer een game op tijd uitbrengen? 🙄

  2.   
    nEels's avatar

    Oh, het is niet waar.