Veel nieuwe aankondigingen EA: Add-on De Sims 2, Medal of Honor 4 en meer!

EA heeft in dezelfde persconferentie als waarin ze haar winst bekendmaakte enkele nieuwe games aangekondigd. Het gaat hier om games die we allemaal wel hadden kunnen verwachten, maar nu is het officieel.

De eerste expansion pack of add-on voor De Sims 2 zal in het eerste kwartaal van 2005 gaan verschijnen. Een titel of andere details zijn nog niet bekend, maar die zullen waarschijnlijk snel volgen. De game komt vanzelfsprekend alleen uit voor de PC.

Een nieuwe Medal of Honor staat ook in de planning. Deze game heeft vooralsnog de codenaam Medal of Honor 4, en zal nog dit fiscale jaar verschijnen, wat dus voor 31 maart 2005 moet gaan gebeuren. De game is al sinds Rising Sun in de maak en zal beter, groter en mooier worden dan die game. Een subtitel is nog niet bekend, en ook of je dit keer weer in de Tweede Wereldoorlog, Vietnamoorlog of een hedendaags conflict zal first-person shooteren is niet bekend. De game komt uit op alle 3 de consoles.
Daarnaast is Medal of Honor: Pacific Assault wรฉรฉr uitgesteld. De game stond oorspronkelijk gepland voor september, werd toen naar 12 november verplaatst omdat de testers er niet tevreden over waren en de game meer tijd nodig had en nu is het spel ook naar het eerste kwartaal van 2005 gezet. Hopelijk kunnen we dan wel aan de slag in de Tweede Wereldoorlog in de Pacific.

Een andere logische sequel is Fight Night 2005. Deze opvolger van de boksgame Fight Night 2004 van april dit jaar zal ook nog in het eerste kwartaal van 2005 verschijnen. EA noemt nieuwe vechtersbazen, arena’s, modes en online play voor de Xbox en PlayStation 2, waarop de game zal uitkomen.

NFL Street 2 was al aangekondigd, maar is vervroegd. De game zal nu nog dit jaar verschijnen in de Verenigde Staten en misschien kunnen wij hem ook nog dit jaar november of december verwachten. Anders wordt het januari. NFL Street is een arcadeversie van American Football, wat onder andere in Madden NFL 2005 wordt beoefent. Je speelt op kleine pleintjes met minder spelers en de gameplay is puur arcade. De sporters uit de echte NFL hebben cartoonachtige looks en hele vette moves en superkrachten gekregen. NFL Street 2 zal uitkomen op de Gamecube, PlayStation 2 en Xbox en zal op die laatste 2 consoles ook online gaan.

Daarnaast heeft EA bekendgemaakt nog MVP Baseball 2005 uit te gaan brengen in de eerste drie maanden van 2005, maar deze honkbaltitel zal voor veel Nederlanders oninterressant zijn, omdat de sport hier niet populair is.

EA krijgt het dus nog druk in het eerste kwartaal van 2005. Andere games die ze dit jaar nog gaan uitbrengen zijn Def Jam: Fight For New York, Knights of Honor, Ty the Tasmanian Tiger 2 Bush Rescue, FIFA Football 2005, NHL 2005, Madden NFL 2005, Total Club Manager 2005, NBA Live 2005, The Lord of the Rings, The Third Age, The Urbz: Sims In The City, Need For Speed Underground 2, GoldenEye: Rogue Agent, Armies of Exigo en The Lord Of The Rings, The Battle For Middle-Earth.

  1.   
    Ariej's avatar

    Die uitbreiding van sims 2 is wel goed want ik mis nog wel een paar dingen die ik er wel in wil hebben ๐Ÿ˜€

  2.   
    Flippow's avatar

    Sow ๐Ÿ˜ฎ vele leuke games ๐Ÿ˜›

  3.   
    Lasso's avatar

    Uitbreiding? Laat me niet lachen. ๐Ÿ˜•

  4.   
    Jaep's avatar

    Die uitbreiding van The Sims 2 zal vast niet de laatste zijn, gezien die bijna eindeloze rij uitbreidingen van Sims1

  5.   
    Ellej's avatar

    Mss maken ze er wel meer. Maar laat ze lekker… ze mogen het zelf weten…en JIJ mag zelf weten of je die troep kooppt (tenminste sommige van de vorige was troep, niet allemaal). Er zijn mensen die wilden dat er meer waren. ๐Ÿ™„

  6.   
    merelverhoeff's avatar

    mij lijkt sims2 erg leuk.
    maar ik vind het niet normaal ๐Ÿ˜ก dat het zo gigantisch duur is.!!
    wat denken ze dat het geld ons op onze rug groeit:x
    en dat er uitbreidingen komen is ook fantastisch maar ik vind het echt
    niet normaal om zoveel geld ervoor te vragen het is een mooi spel
    geef ik toe maar het is te duur!!!