Nieuw Mortal Combat spel aangekondigd: Shaolin Monks

Alweer een Mortal Combat spel zul je denken…??? Inderdaad. Mortal Combat Deception is nog maar net verschenen of de volgende in de rij wordt al weer aangekondigd. Shaolin Monks zal geen vechtspel zijn maar een actie-avontuur, maar zal zich wel kenmerken door oude omgevingen en vooral ook oude bekenden. Ontwikkelaar Paradox Entertainment wacht wel een moeilijke klus want er is al eens eerder getracht een actie/avontuur in de Mortal Combat-serie te maken, hetgeen niet echt resulteerde in een goed spel (Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero voor de N64 en PSone).

Verder zal er een aantal platformelementen in de game worden verwerkt en zal ook de rpg-liefhebber iets van zijn gading kunnen vinden in het spel. De kracht van de PS2 zal in ieder geval mee helpen om een waardige opvolger te maken.

Onderstaande foto van echte Shaolin Monks geeft misschien wel aan met wat voor karakters we te maken zullen krijgen en dat zal voor de liefhebbers van het vechtspel wel een geruststelling zijn.

Is voorlopig aangekondigd voor PS2 en Xbox.

 1.   
  Baklap's avatar

  Goh goh, wat origineel… 😮

 2.   
  MC TiM's avatar

  Lijkt mij wel leuk, een action/adventure waar bij je in mortal combat stylo kan vechte. Deception heeft toch ook al zo’n soort mode ?

 3.   
  Mandamo's avatar

  zo die gozer kan hoog springen 😮 😛

 4.   
  nEels's avatar

  Ik hoop dat je als speciale vernieuwing kan mediteren. Origineel.

 5.   
  Mandamo's avatar

  Dat kon zeg maar ook al bij tekken 3, als yoshimitsu.. ofzo. Misschien niet echt mediteren maar het leek er sterk op.