Nieuwe FIFA Street screens

EA BIG is de developer binnen EA die zich bezighoudt met het maken van games die een stuk actievoller en onrealistischer zijn dan de werkelijkheid. Voorbeelden zijn NFL Street, NBA Street en natuurlijk SSX. Vandaag heeft EA bekendgemaakt dat EA BIG bezig is met FIFA Street. In deze game zal straatvoetbal gespeeld worden, dus 3 tegen 3 op pleintjes zo groot als een basketballveld en met kleine goals. Trucs en moves zullen de boventoon voeren net zoals panna’s. Ook is er geen scheidsrechter aanwezig, de spelregels zijn allemaal wat simpeler en losser en gaat het er allemaal net even wat ruwer en erger aan toe dan het gewone voetbal.

FIFA Street zal in maart 2005 verschijnen maar tot die tijd zul je het moeten doen met ander materiaal zoals screens. Hieronder zie je een aantal nieuwe screens die door EA zijn vrijgegeven. 1.   
  leBlanc's avatar

  vet!!

 2.   
  SickNess's avatar

  Leuk dat je in Rio voetbal kan spelen dan. 😛

 3.   
  r_AW's avatar

  Mooie plaatjes!!

 4.   
  Lasso's avatar

  Niet mijn ding denk ik.

 5.   
  Gast's avatar

  Echt zo relax, maar ik zou het slimmer vinden om die als zogenaamd “uitbreidingspakket” uit te brengen voor 30 euro. Als je deze namelijk weer voor 60 euro uitbrengt schiet je natuurlijk ook niet op…

 6.   
  Rhemme's avatar

  NFL Street kwam begin dit jaar voor 44,95 uit, misschien is dat met FIFA Street ook het geval.

 7.   
  ps2freak's avatar

  Juist, deze spel gaat master worden!! 😀

 8.   
  Gast's avatar

  Jee, voetballen in krottenwijken.

  EDIT: Bericht van nEels.

 9.   
  NyQ's avatar

  Zo hey! Ziet er iig beter uit dan Fifa 2005.