PSTwo al te koop in de VS

De PSTwo is vanaf vandaag al te koop bij enkele Amerikaanse winkels, zoals EBGames, Amazon en Gamestop. De wereldwijde release van de PSTwo zou eigenlijk pas gepland zijn voor 1 november. Let wel, als je bij één van bovenstaande winkels je kleinere PSTwo besteld kun je door de regiocodes geen spellen spelen die je in Nederland gekocht hebt.
Het is niet duidelijk of Europese winkels ook nog een vroege release zullen krijgen.


Toen de orginele PlayStation al bijna aan het eind van zijn latijn was bracht Sony de PSOne op de markt, en dat apparaat werd een gigantische hit. De PSOne was kleiner, had een beter design en je kon er een lcd-scherm op aansluiten. Dit trucje flikt Sony nu weer, maar dan met de PSTwo.
De PSTwo is even snel en krachtig als de orginele PlayStation 2 en levert even mooie beelden op, kan dezelfde games afspelen en heeft dezelfde functies en features. Sony heeft echter het design verbeterd, sommige onderdelen vernieuwd of anders geplaatst en een nieuw moederbord gebruikt, met als resultaat dat de PSTwo 75% kleiner is, stiller is en het gewicht gehalveerd is ten opzichte van zijn grote broer. Ook zit de PlayStation 2 Network Adapter standaard ingebouwd. Voorlopig is er nog alleen een zwarte kleur bekend, maar andere kleuren zullen waarschijnlijk volgen. De PSTwo ligt in Nederland waarschijnlijk vanaf 1 november in de winkels en kost 149 euro, even duur dus als een gewone PlayStation 2, maar inclusief Network Adapter. Waarschijnlijk zullen er ook enkele packs te krijgen zijn, zoals een GTA: San Andreas pack, een Ratchet & Clank 3 pack en een Killzone pack.

 1.   
  SickNess's avatar

  Dan lijkt me dat een mooi moment om een GTA SA pakket aan te schaffen. 😛

 2.   
  Lasso's avatar

  Vet ding man, maar ik heb nog zo’n logge bak. 😥

 3.   
  Baklap's avatar

  Neem een paar “bij”baantjes. 😛

 4.   
  _roy_'s avatar

  wat maakt het nou uit of je ps2 dik of dun is 😕 je gaat dr tog niks opzetten ofzow, dus scheelt het eigenlijk geen ruimte…en je zit egt niet te kijke..wow wat is die ps2 dik dat kan echt niet meer in deze moderne tijd 😉

 5.   
  Krizzle's avatar

  Vind ik ook! Alleen die netwerk adapter is erg chill.

 6.   
  Sander's avatar

  Nice. Alleen ben ik Pc gek, dus zal niet zo snel aan een PS gaan.. Hoewel hij wel mooi stylisch is

 7.   
  the primal gamer's avatar

  ……Toen de orginele PlayStation al bijna aan het eind van zijn latijn was……

  Lees: zo’n bijna 70.000.000 had weggezet 😉

  Het zijn toch wel cijfertjes, 100.000.000 verkochte
  ps-jes (en psone-tjes) en zon 75.000.000 verkochte ps2 tjes, Daar kun je mee thuis komen 8)