De reden achter het niet online gaan van Metroid Prime

Helaas gaat Metroid Prime 2 niet online, maar de bedoeling van Retro Studios was om de game wel online te laten gaan. Retro Studios had echter niet genoeg tijd voor deze optie dus blijft het bij een splitscreen waarin maximaal 4 personen het tegen elkaar op kunnen nemen. Retro Studios verklaarde dit aan de website van Gameinformer.


Retro Studios vond dat zjij in de 18 maanden die ze kregen voor het ontwikkelen van Metroid Prime: Echoes niet genoeg tijd over hadden om een online functie te integreren die ook daadwerkelijk werkt.

 1.   
  Ariej's avatar

  jammer misschien in de volgende 😉

 2.   
  the primal gamer's avatar

  Ik vind dat Metroid zich er ook niet zo goed voor leent. Metriod is een pracht in de single player, en houd dat ook maar zo. Metroid is ook geen FPS maar een FPA (First Person Adventure.) 😉

 3.   
  nEels's avatar

  Mwah, boeit niet zo erg veel. Als de SP maar goed is. Dat online-gebeuren op de NGC is ook nog niet volmaakt. De opvolger van Metroid Prime 2 zal misschien op de opvolger van de Cube komen. En misschien besteedt Nintendo dan meer aandacht aan het online gaan van de console. Dan is er nog genoeg ruimte voor deze opvolger met online-functie.