Juiced zo goed als voor THQ

THQ heeft voorlopig getekend voor Juiced, de game waarvoor onterecht werd gevreesd dat het niet zou verschijnen na het faillissement van Acclaim.

Voor de deal heeft THQ $ 10.500.000 geboden, $ 500.000 meer dan Take-Two wilde betalen. EA wilde ook bieden op de game, maar mocht dat niet omdat zij daarvoor te laat was.

THQ is van plan de ontwikkeling van de game te laten doorgaan om nog een aantal bugs te verwijderen. Van een ‘rush to cash’ is dus geen sprake, wat natuurlijk alleen maar goed is voor ons gamers.

Het Schotse Fund4Games, de voormalige geldschieter van de ontwikkeling van Juiced is overigens niet tevreden met de $ 4.500.000 die zij krijgt door deze deal. Daarom mag THQ zich nog geen uitgever noemen van Juiced, totdat dit obstakel ook is genomen.

 1.   
  Lasso's avatar

  Lol, uiteraard wil EA ook bieden.

 2.   
  Jackass's avatar

  Vaag van EA, of laten hun zo zien, dat Juiced beter is dan NFSU 2004?

 3.   
  Lasso's avatar

  Ik weet het niet hoor. Heel veel zijn negatief over Juiced en ik vond de demo ook niet geweldig. PU al ‘objectief’ blad geeft het weer een 85. Hoe bedoel je onbetrouwbaar? 🙄

 4.   
  the box's avatar

  LOL EA was weer op jacht naar nog een race game (NFSU 2 Burnout 3). En nu dan toch weet THQ, ik vind het alemaal best, zolang de game er maar niet onder lijdt.
  gelukkig was EA te laat, anders zou er volgend jaar Juiced 2 komen :S.

  demo vond ik vet gonoeg om te in overweging te nemen om m te kopen. 8)

  vet dat je geld kan verdienen met gokken op een race, en natuurlijk voor andermans wagen racen. controls zijn goed, goede game.voorla respect is erg leuk.

  en een pr8ig schade model, veel beter dan NFSU.

  wat mij betereft mag die door naar de next round 🙂

 5.   
  the primal gamer's avatar

  Laatste Nieuws:

  Juiced door naar zomer 2005

 6.   
  Baklap's avatar

  Oh god sakes!! Wat ben ik blij dat het toch nog een keer uit gaat komen! Ik was al bang dat het er niet meer van zou komen. 😀