THUG 2 trailer

De topserie Tony Hawk’s Pro Skater doet het al jaren goed. Niet alleen bij het rasechte skate publiek vallen deze games in de smaak, maar ook bij de wat minder bedrevenen in de kunst der skateboarden. Na vier games (de een wat succesvoller dan de ander) gooide Activision het eens voorzichtig over een ander roertje. In Tony Hawk’s Underground was niet alleen skaten belangrijk, maar kon je je ook te voet naar een ideale skatelocatie begeven. Alhoewel deze formule misschien niet het succes werd dat Activision gehoopt had, proberen ze het nu met Tony Hawk’s Underground 2.

In dit tweede deel meer van hetzelfde; de nadruk ligt nog steeds op het skaten door buurtjes waarbij je af kunt stappen om zo naar een andere (hogere) omgeving te gaan. Nu moet jij het echter, samen met Tony Hawk’s team, tegen Bam Margera’s team opnemen. Laatstgenoemde is bekend van de serie Jackass. Dit leidt tot humoristische, vaak pijnlijke wedstrijden.

Nog snel voordat de game uitkomt (morgen, zes oktober, is het al zover in de States) laat Activision eventjes zien wat zij voor ons in petto hebben, middels deze trailer.

  1.   
    Ariej's avatar

    ligt het aan mij of doen die links het niet op die site?

  2.   
    Nirusu's avatar

    bij mij ook nie?