Delta Force: Black Hawk Down uitgesteld naar begin 2005

We zullen enkele maanden langer moeten wachten op de Xbox-versie van Delta Force: Black Hawk Down. We zijn natuurlijk altijd benieuwd naar de reden van het uitstel, maar dit maal lijkt het er op dat we voor een paar maandjes geduld iets terug krijgen, namelijk een sterk verbeterde Live!-functie. Het spel wordt in ieder geval niet zomaar gepoort, maar men doet er werkelijk wat aan om iets bijzonders neer te zetten. De ontwikkelaar van het spel, Novalogic, spreekt alleen maar in superlatieven en noemt het spel al de beste Live!-game van 2005.


Het spel gaat over de Amerikaanse missie in Somalie, een paar jaar geleden, waarbij Delta Force alle zeilen bij moet zetten om landgenoten te redden nadat een Black Hawk helicopter is neergestort.

Op de PC is het spel al een tijd geleden uitgekomen, maar nu is dan de Xbox-versie aan de beurt en die kenmerkt zicht door uitgebreide Live!-mogelijkheden met maximaal 16 spelers, Coop-missies met vier spelers en stemherkenning zoals dat we kennen van Rainbow-Six.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren