Europese World of Warcraft bèta test van start

Op 26 juni van dit jaar werd bekend dat World of Warcraft in Europa ook een bèta test zou krijgen. De Amerikaanse en Koreaanse bètatest was in januari al aangekondigd en in maart al begonnen, maar hier is dat nog steeds niet gebeurd. Vandaag hebben de gelukkige mensen echter eindelijk een mailtje ontvangen dat de World of Warcraft bèta eraan komt. In het mailtje wordt uitgelegd waar je die cliënt kan downloaden je kan binnen een paar dagen al online zitten.

World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of één van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen. Kortom, dit wordt een zeer complete MMORPG, en waarschijnlijk ook nog een echt goede, want in Noord Amerika en Korea is de Beta al lyrisch ontvangen. Begin juli begon de inschrijving voor de Europese bèta (die is nu inmiddels wel vol), maar de bèta is nog steeds niet begonnen.
In Amerika en Korea zal de game dit najaar al verschijnen, wij moeten waarschijnlijk nog wachten tot 2005.

Als jij zo’n mailtje hebt gehad dan zou hij er zo uit moeten zien:

  Herzlichen Glückwunsch !

  Sie wurden von Garry Leusch eingeladen.

  Am Ende des Vorgang wird Ihnen angeboten, das Spiel herunterzuladen; besuchen Sie einfach www.wow-europe.com und geben Sie ihr Login und Passwort ein, das Sie bei der Accounterstellung benutzt haben. Wählen Sie dann den “WoW herunterladen”-Link aus um den Download zu starten. Wenn Sie irgendwelche Probleme haben kontaktieren Sie bitte unseren Kundendienst.
  Weise Abenteurer sind niemals unvorbereitet. Warum besuchen Sie nicht www.wow-europe.com, während Sie das Spiel herunterladen? Dort finden Sie alles was Sie wissen sollten auf Ihrem Weg ein Held zu werden.
  Vielen Dank für die Teilnahme am Europäischen Betatest. Mögen unsere Wege sich in World of Warcraft kreuzen!

  World of Warcraft – Europäisches Team
  Blizzard Entertainment

Nederland valt wel onder het Engelstalige deel van Europa maar dat is nog niet ingevoerd. Bèta testers kunnen dus gewoon de Engelse versie spelen en voortaan zullen ze ook Engelse mails krijgen en Engels contact hebben met de developers bij Blizzard.

Veel plezier!

 1.   
  Lasso's avatar

  Altijd fijn al een Duitse je feliciteerd:

  Herzlichen Glückwunsch