Shock doc: Gran Turismo 4 niet online!

Ontzettend slecht nieuws bereikt ons vandaag uit Japan. Vandaag is namelijk duidelijk geworden dat Gran Turismo 4 niet over een online mode zal gaan beschikken. Rede hier voor is dat de releasedate anders niet wordt gehaald, welke op 14 december staat.

Echte fans hebben inmiddels geld nodig, want de online mode zal wel later beschikbaar komen, maar uiteraard moet er dan wel met flappen worden gezwaaid. De online mode maakt plaats voor een andere, namelijk een heuse B-spec mode. Hierin geef je instructies als raceleider aan je coureurs. *Gaapt.

  1.   
    Lasso's avatar

    Wat een naaistreek!

  2.   
    MC TiM's avatar

    Fayah…..

  3.   
    Prince's avatar

    Online is juist het coolst.

    Er kan toch nog een Expansion komen waar wel een onlinefunctie bij zit?

  4.   
    the primal gamer's avatar

    Lasso uit het stukje wat je schrijft blijkt al wat jij er van denkt dat commentaar van :Wat een naaistreek is overbodig ๐Ÿ˜ฎ

    Van de 10 tallen miljoenen ps2 gamers spelen er 2 miljoen online….van de miljoenen Xboxs gamers spelen er 1 miljoen online. Wie zeuren en schreeuwen om het hardst al er geen online functie in een game zit?? ๐Ÿ™„ JUIST. Het is een minderheid, maar ze hebben de grootste mond. ๐Ÿ˜•
    Online gamen boeit veel mensen niet zo, mij eerlijk gezegd ook niet. Veel fans zitten te wachten op GT4. Als die steeds wordt uitgesteld omdat Polyphony het online gedeelte perfect wilt hebben worden miljoenen gamers benadeeld. Ik vind het wel een goeie stap van Sony. Dan maar later een online special. Klaar, wie online wil koopt dat wel.
    Online staat Sony nog niet zo sterk maar hebben ze daarom minder games verkocht? ๐Ÿ™‚ Microsoft heeft gewoon van het online gamen een speerpunt gemaakt waar wel betaald voor moet worden, heeft dat Microsoft heel veel gamers opgeleverd? ๐Ÿ˜›
    Sony weet dat ze online achterliggen. Zij gaan dit goed maken met de ps3, zonder twijfel zeker met de mogelijkheden wat The Cell chip bied. Nee laat GT4 maar komen, ik laat liever een vriend van mij bij GT4 alle kanten van de baan zien als een of andere wazige italiaan die ik nog niet eens ken. Als ik mijn vriend versla is de voldoening veel groter ๐Ÿ˜€

  5.   
    Lasso's avatar

    Allereerst wil ik even prijzen dat je je mening beargumenteert, kunnen een hoop nog van leren. Echter als je je inleeft in mij, als Ps2 die-hard, maar ik denk ook in Gerard, dan moet je toch snappen dat dit een bittere pil is, ondanks dat de multiplayer optie van Sony niet kan tippen aan die van Micro?

  6.   
    Glasbak's avatar

    Het is juist zo’n naaistreek omdat ze eerst het spel voor een eeuw uitstellen omdat ze het on-line gedeeelte willen perfectioneren.
    En dan halen ze het er nu opeens uit!

  7.   
    nEels's avatar

    Ja, maar je krijgt er wel een heuse B-mode voor terug. *Proest* ๐Ÿ™„

  8.   
    the primal gamer's avatar

    Lasso
    Ja, daar heb je wel gelijk in, als iedereen er zich op verheugd en het zit er niet in is dat een deseptie.

    Trouwens bedankt voor je positieve feedback naar aanleiding van mijn bericht ๐Ÿ˜‰

    Maar even voor alle duidelijkheid het is de beslissing van Sony niet van Polyphony. Aan een kant is het zeker jammer dat hij er NIET in zit maar aan de andere kant wel een logische beslissing. De fans zitten nu al ZO lang te wachten op deze dijk van een game dat een uitstel naar volgend jaar voor heel veel mensen wel een erg bittere pil zou zijn. het is het ene kwaad tegen het andere wegstrepen. Polyphony, die gasten zijn perfectionisten, je moet maar eens verslagen lezen wat die gasten allemaal hebben gedaan om GT4 zo te maken als hij wordt. Er zijn maar heel weinig devvies die zo toegewijd zijn.
    Dat de online mode volgend jaar met wat extra”s te koop zal zijn, het zij zo. Dat het uitmelken is, wat ik op sommige sites lees is niet waar. Als van een game tig vervolgen komen die niet veel nieuws toevoegen, dat is uitmelken. Ik hoop wel dat de de online GT4 wel heel goedkoop op de markt zetten, dat zou wel een goede zet zijn en door veel gamers worden gewaardeerd, ik zou dat ook wel een logische stap vinden.

  9.   
    Lasso's avatar

    Ik noem het idd geen uitmelken, al had Prologue niet gehoeven, maar dat is een ander verhaal. Waar het mij om gaat is dat Sony eerst de game uitsteld, vanwege een goed multiplayer systeem, maar het vervolgens helemaal skipt.

  10.   
    the primal gamer's avatar

    Lasso ik heb eens lopen spitten …ze gaan het waarschijnlijk bijna zeker zodoen:

    In December komt GT4 uit de offline versie.

    In het begin van volgend jaar komt GT4 uit met de offline versie EN de online versie.

    Nu heb je de keuze, maakt je online niks uit koop je GT4 in December. Wil je echt online met GT4 zul je moeten wachten op de versie met online optie.
    Nu heb je wel een keuze, de Online gamers zullen alleen wat langer moeten wachten, maar je hoeft ze NIET allebei te kopen, zou wel een leuke zet zijn als de de offline versie voor โ‚ฌ10,- goedkoper op de markt zouden gooien…
    PROBLEEM OPGELOST

  11.   
    Prince's avatar

    Leuke titel van dit nieuwsbericht. Om het zo ”Shock Doc” te noemen. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜†

  12.   
    leBlanc's avatar

    dit is behoorlijk… eh… k*t

  13.   
    real gamer's avatar

    …. nadelen en voordelen , online gamen is natuurlijk leuk en het is ook stom als ze dat uit een nieuwe game halen terwijl ze er zo lang aan werken ๐Ÿ˜• , maarja dan komt ie wel eindelijk uit en er zal natuurlijk later wel een online versie komen ๐Ÿ˜€

    ………………………………..geduld loont

  14.   
    Lasso's avatar

    Wat is die Gerard toch altijd heerlijk helder he? ๐Ÿ˜›

  15.   
    Maserati's avatar

    Die ‘versie’ die online zal gaan zal niet gewoon Gran Turismo 4 Online zijn, het gaat hier dan om een andere Gran Turismo (denk an GT Concept) die wel online kan. Wachten hierop zou ik echter niet doen, dit kan wel tot eind 2005 duren.

  16.   
    the primal gamer's avatar

    Eind 2005 is wel erg overdreven, weet wel als de online versie van gt4 uitkomt dat het daar megadruk wordt, en het wordt ook een heel uitgebreide mode. Polyphony wil gewoon dat GT4 online staat als een huis, daar zijn het perfectionisten voor. Veel mensen weten niet eens wat het voor een megawerk is om een game te maken tegenwoordig, in de begin tachtig werdt een game gemaakt door een man of 10. Tegenwoordig zijn team van ver over de honderd man geen uitzondering. Het vergt nog al wat om een grote titel goed en zo perfect mogelijk aan het draaien te krijgen. Natuurlijk wil iedereen een game zo snel mogelijk spelen, maar we moeten ons maar er bij neer leggen, fable, doom of Halflife, hoe lang zijn ze daar al aan bezig? Het lijkt langzaam zoiets te worden als de Filmbizz, mega grote projecten die veel tijd geld en kennis van zaken vragen, wij zijn veel te verwend aan het worden, als de graphics alleen al niet van de hoogste standaard is, wordt de game al als middelmaat betilteld. Ik vind dit geen ontwikkeling, maar dat is mijn mening….