Splinter Cell: Chaos Theory uitgesteld

Deze kerst zul je helaas toch niet Sam Fisher’s nieuwste avontuur kunnen spelen: Ubisoft heeft aangekondigd de derde Splinter Cell, Chaos Theory, pas in maart 2005 op Xbox en PC uit te gaan brengen.

Daarmee zal de game op alle platformen, dus ook op PlayStation 2 en GameCube, tegelijk uitkomen. Wel zo eerlijk, zullen we maar zeggen en er zijn nog zat andere toptitels die in de laatste maanden van dit jaar zullen gaan verschijnen.

 1.   
  _roy_'s avatar

  ik vond em ook wel heel snel na splintercell2…d8 al dat ze dat niet zouden halen..maart lijkt me redelijker maar zal me niks verbaze als het zomervakantie word….

 2.   
  nEels's avatar

  Er zijn volgens mij weinig mensen die dit verschrikkelijk vinden, na 2 delen in een korte periode. Maar goed dat dit deel dus wat later komt, anders zouden we een Splinter Cell-overkill krijgen?

 3.   
  the primal gamer's avatar

  Ja ja dat had k al zien aankomen, zouden de devvies het nu eindelijk begrepen hebben om niet het uitgeven van hun games allemaal in de laatste 2-3 maanden van het jaar te proppen? Spreiding heet dat :-)) Goed nieuws. Normaal komt in het voorjaar geen ruk uit. Nu al Sam en Snake .Who’s next??