World of Warcraft’s Collectors Edition onthuld

We weten nu eindelijk wat er in de Collectors Edition van Blizzard’s MMORPG in het Warcraft-universum, World of Warcraft gaat zitten. World of Warcraft zal dit najaar al in de Verenigde Staten en Korea verschijnen, wij moeten nog wachten tot het eerste halfjaar van 2005 maar deze Collectors Edition zal waarschijnlijk ook naar Europa komen.

The full game on both CD-ROM and DVD-ROM

 • 1-month subscription to World of Warcraft
 • The Art of World of Warcraft, 200+ page hardcover art book
 • World of Warcraft Behind-the-Scenes DVD
 • Exclusive in-game pet
 • Official soundtrack
 • Cloth map charting the continents of Kalimdor, Azeroth, Khaz Modan, and Lordaeron
 • Signed Collector’s Edition game manual
 • 10-Day Free Guest Pass – invite one of your friends to join the epic quest

  Deze World of Warcraft Collectors Edition zal in de States voor $79,99 verschijnen, een meerwaarde van 30 dollar dus. De game zal hier in de winkels komen te liggen voor 50 of 60 euro, en deze Collectors Edition dan waarschijnlijk voor 80 of 90 euro. Hij zal niet limited zijn, er zijn dus niet maar een paar exemplaren gemaakt.

  World of Warcraft is een MMORPG is het welbekende Warcraft universum, waar vooralsnog alleen RTS in werd gespeeld. Maar nu kun je dus ook met zijn allen tegelijk gaan Roleplayen, monsters verslaan en quests uitvoeren. Je kunt spelen als onder andere een Mens, Orc, Elf, Trol, Dwerg of een Ondode en dan ook nog eens in een Warrior, Mage, Druid, Rogue, Priest, Hunter of één van de andere klassen. Er is een gigantische wereld met supergrote steden om te verkennen en een verrassend plot om te ontrafelen. Vier jaar na de gebeurtenissen in Warcraft III: Reign of Chaos beginnen de volkeren zich in Azeroth weer een beetje te herstellen, ze beginnen weer steden te bouwen en legers te maken. Er staat ook een nieuwe donkere vorst op om de wereld in gevaar te brengen, en wie moet dat voorkomen? Niet alleen jij, maar ook duizenden andere spelers die op dat moment online zijn. Je kunt in groepjes reizen en tegen veel verschillende monsters vechten en er is genoeg anders te doen zoals voorwerpen verzamelen, maken en verkopen. Kortom, dit wordt een zeer complete MMORPG, en waarschijnlijk ook nog een echt goede, want in Noord Amerika en Korea is de Beta al lyrisch ontvangen. Begin juli begon de inschrijving voor de Europese bèta (die is nu inmiddels wel vol), maar de bèta is nog steeds niet begonnen.
  In Amerika en Korea zal de game dit najaar al verschijnen, wij moeten waarschijnlijk nog wachten tot 2005.

  1.   
   Lasso's avatar

   Maak Kevin gek. 😛

  2.   
   TheRealMcenzy's avatar

   :O

   klaarkomt

  3.   
   Prince's avatar

   Dit is echt iets voor de Warcraft fans. Bij mij in de klas zit zo iemand, soms kan hij maar niet ophouden met lullen over Warcraft.