Lightgungame Time Crisis: Crisis Zone gold

Haal je lightgun maar alvast uit de mottenballen, want Namco’s Time Crisis: Crisis Zone is gold. De game staat gepland voor een release in oktober.

In Time Crisis: Crisis Zone speel je Special Tactics Force officer Claude McGarren en is het natuurlijk aan jou om een groep terroristen uit te schakelen. Dit ongure volk heeft het zojuist geopende Garland Square ingenomen en dat zint de lokale overheid niet.

Om deze nieuwe Time Crisis nog wat beter te maken dan andere lightgungames, is er een nieuw arsenaal aan wapens in het leven geroepen, zijn de omgevingen bijzonder interactief (dus bijna alles kan kapot) en kun je double-gun gameplay unlocken. Dat is overigens niet de enige feature die te unlocken is, andere spelsoorten, speciale settings en extra tegenstanders helpen ook om de herspeelbaarheid van Time Crisis: Crisis Zone te verhogen.

  1.   
    Gast's avatar

    Time Crisis is een goeie game. Ik heb de vorige delen nog op mijn PS 1 , plus die GUN. Echt fun, voelt je zelf of je een crimineel bent. 😉

  2.   
    nick_haak's avatar

    ik heb het spel wel eens gespeeld (deel 1) maar ik wil hem zelf hebben, ik heb een lightgun (gebruikt voor point blank 1 (bij 3 werkt ie niet :() ) maar het spel kan ik helaas nergens meer vinden in de winkels (wat raar :P)

  3.   
    Gast's avatar

    De lightgun kun je via internet kopen. (ik had het in de winkel gekocht, toen het nog maar net in de winkel lag). Ik heb ook zo’n laser visier eraan. 😀 .

  4.   
    the primal gamer's avatar

    Ik heb m gespeeld op de pu welliswaar met een controller, wat wonderwel goed te doen was, het ziet dr weer fantastisch uit en speelt erg lekker weg. Ik ga mn gun idd eens uit de motteballen halen, want dit is gewoon een vette game.