Max Payne 2 Mod Contest-winnaars

Niet alleen Unreal Tournament kent wedstrijden voor modmakers, ook Max Payne 2-modmakers kunnen hun creaties insturen en prijzen winnen. De inzenddatum is al verstreken en nu zijn dan ook de winnaars bekend:

Best Original Mod: – ‘Battlefield Tactics 2’ van Tommi Saalasti

Deze mod maakt van Max Payne 2 een turn based strategy game. Voor deze inzending heeft Tommi een Custom Max Payne 2 PC van Falcon Northwest gewonnen, een PC met Max Payne 2 artwork en verlicht logo. Meer info: http://battletactics.maxpayneheadquarters.com/

Download deze mod (50,2 MB).

Best New Dead Man Walking Level – ‘Bare Island’ van Alexander Pippan

Dit Dead Man Walking-level neemt je mee naar de explosieve en schitterend vormgegeven catacomben van Bare Island. Max heeft echter geen tijd om ze te bewonderen, want hij levert een race tegen de klok én een horde vijanden. Alexander Pippan wint met deze inzending een ATi RADEON 9800XT videokaart.

Download deze map (17.8 MB).

Best Real-Time Non-Interactive Movie (Machinima) – ‘Payne 2 the Max’ van Rajarshi Nag en Amit Shetty

Payne 2 the Max is een snelle filmische herinnering aan de Max Payne 2 experience. Spoilers kunnen gevonden worden, want de mooie dingen en het drama van Max Payne 2 zijn erin verwerkt. Met deze inzending won het duo een Logitech Cordles MX Duo toestenbord en muis.

Download deze film (63.3 MB).

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren