Packshot van Pro Evolution Soccer 4

Konami heeft de definitieve packshot van Pro Evolution Soccer 4 vrijgegeven. Vorige week kwam er namelijk een packshot op het internet met alleen de Franse Thierry Henry, die voor Arsenal speelt op de cover, maar nu is er een packshot verschenen waar Henry, de Italiaanse Fransesco Totti en de Italiaanse scheidsrechter Collina opstaan.
Dit is de PlayStation 2 versie van de cover, op de Xbox versie zal een ‘Xbox Live Enabled’ balkje staan, die versie gaat in tegenstelling tot die van de PlayStation 2 wél online.

De Pro Evolution Soccer serie staat bekend als hét beste voetbalspel dat er is. Altijd stonden de games qua verkopen en bekendheid in de schaduw van de FIFA serie door de marketing van EA, maar Konami zegt daar met Pro Evolution Soccer 4 een eind aan te gaan maken. In Japan is Winning Eleven Internation 8 al meer dan 1 miljoen keer verkocht en ook hier lijkt het een hit te worden.

Waar FIFA meer arcade voetbal is gaat Pro Evolution Soccer meer voor het realisme, de snelheid, de betere besturing en het mooiere voetbal. Zo ook nu. De passes, schoten, vrije trappen, hoekschoppen, penalty’s en het dribbelen en aannemen zijn verbeterd zodat je nóg meer controle hebt over de bal. Ook het probleem dat de spelers vroeger Ruut von Mistelbooy en Piette von Haaijdunk heetten is nu voorbij, Konami heeft nu de licenties van bijvoorbeeld de Holland Casino Eredivisie maar bijvoorbeeld ook van die van de Spaanse Priméra Division. En de editor is ook verbeterd. Bekende spelers hebben nu hun karakteristieke dribbelbewegingen, schoten en natuurlijk uiterlijk.

Voorheen verscheen Pro Evolution Soccer alleen op de PlayStation 2, maar vorig jaar kwam hij ook op de PC en nu ook op de Xbox. En de Xbox krijgt een exclusieve online mode, je kunt nu natuurlijk wedstrijden online spelen maar ook penalties tegen elkaar nemen. En er zijn natuurlijk scoreboarden te bekijken om wie nou eigenlijk echt de beste is.

De game ligt voor dus de PC, PlayStation 2 en Xbox op 15 oktober in de winkels.

  1.   
    jurgieca1's avatar

    onee die vuile totti staat erop 👿

  2.   
    Lasso's avatar

    En weer de lelijkste scheidsrechter. 😆