Hellforces: wel demonen, geen Mars

Uitgever GMX Media wil graag laten weten dat het Hellforces van Buka Entertainment gaat uitgeven. GMX lanceert de titel als een ‘ no-nonsense FPS title that will offer new levels of wanton destruction and challenging gameplay that’s designed with entertainment in mind’.

In Hellforces heeft biophysicist Henry Alfred Cole onder het motto ‘een beter milieu begint bij jezelf’ ontdekt hoe je van een menselijke ziel een prima krachtbron kunt maken en dat is zeker een pluspunt voor het proces. Een minpunt is echter dat de lichamen die de zielen ooit bevatten als zombies achterblijven en daardoor makkelijke prooien zijn voor demonen, die het dan ook niet kunnen laten de lichamen over te nemen.

Één van de lichamen wordt overgenomen door Baphomet, die een cult ter verering van Lucifer begint met als uiteindelijk doel het openen van een poort voor Lucifer zodat hij fijn over de Aarde kan heersen. Als held van het verhaal probeer je te achterhalen wat met een vriend van je is gebeurd en één en ander er leidt snel toe dat je achtervolgd wordt door een meute satanisten. Gelukkig dat dit een FPS-game is!

Andere features van Hellforces:

  • Technologically sophisticated shooter with a thrilling storyline and attractive graphical representation, which features intensive action and a good deal of humor.
  • 24 weapons types and diverse special equipment, including a night vision device, binoculars, movement sensors and loads more!Infinite crowds of monsters, gallons of gore, kilograms of ammo.
  • Perfect graphical realization with advanced DirectX 9 effects.
  • EAX technology allows advanced 3D sound effects of outstanding quality.
  • Multiplayer via LAN.

Hellforces staat gepland voor het eerste kwartaal van 2005. Dat geeft ons mooi even de tijd om het verhaal van Doom 3 te vergeten, waarin een wetenschapper ook de hel naar onze dimensie brengt…

  1.   
    Lasso's avatar

    GMX kwam ook al met Specnaz and I like it. 😆