Xbox Chat Kit krijgt launchdatum

Vanaf 25 november heeft Xbox er weer een gadget bij. Op 25 november komt namelijk de Xbox Live Chat Kit uit. Voor je begint te juichen; de verkoop start alleen in Japan. Daar heb je het camera’tje voor 7140 Yen (54 Euro). Voor de mensen die Xbox Live bezitten, is er een goedkopere kit uit gekomen, namelijk van maar 14 euro. Hierin zit alleen het camera’tje en de benodigde software. Deze kit zal al eerder, op 12 november, verkrijgbaar zijn.

Snel moet je wel zijn, want je moet wel een ticket naar Japan hebben. Dan nog is het de vraag of je er eentje hebt; er zijn namelijk maar 3000 stuks in omloop. Wanneer het hebbedingetje naar Nederland komt, is nog niet bekend.

  1.   
    the primal gamer's avatar

    Poe Poe hoe orgineel zeg ik chat gewoon via msn met mn cam. Ga nog een geld uitgeven om met die xdoos te chatten. Heb dat ding voor te gamen…..
    Och ja ze ruiken daar weer geld bij microsoft. vind t al erg genoeg dat ik voor dat live gedoe moet dokken. Ook al is het goed geregeld, who carres? Zoiets moet gewoon voor noppes gaan KLAAR.