DTM Race Driver 2 in-game footage

Na de PC en de Xbox is het nu tijd voor DTM Race Driver 2 om de Playstation 2 te veroveren. DTM Race Driver 2 geeft je de mogelijkheid om over 50 circuits wereldwijd te racen. Bovendien bevat de PlayStation 2 versie extra features waaronder een geheel nieuw circuit, het Spaanse Catalunya, en verbeterde Championship structuur die de mogelijkheid geeft tot 99 aanvullende auto en track combinaties. Er is bovendien een super hardcore “Pro-Sim mode” als je denkt dat je die aankan. Om het ultra realistisch te maken moet je natuurlijk nog wel even een Sparco-stoel met Force Feed-back stuur in huis halen.

Al direct start je je loopbaan als racer door je door 33 championships heen te werken die een breed aanbod van racesporten vertegenwoordigen waaronder GR Sports Car Racing, Street Racing, Rally, DTM, V8 Supercars, Global GT Lights, Rally Cross, Formula Ford, Open Wheel Grand Prix, Classic Car Racing, Super Truck racing, Stockcar Oval Racing, Ice-Racing, Convertible Racing, en Performance Cars. Een hele mond vol dus.


Al indruk gemaakt? Mocht je meer bewijs willen, dan is dit te zien op de officiële site van Codemasters. Daar is namelijk een in-game filmpje gemaakt, die hier te vinden is. Enjoy.

  1.   
    San_andreas_rulz's avatar

    link werkt niet