FIFA 2005 en zeker niet minder

Of het terecht is valt over te twisten, maar FIFA Football is het populairste voetbalspel op de markt. Hoewel de game sterk wordt bekritiseerd door de echte kenners, heeft de game vele aanhangers door de officiële licentie en de arcade gameplay.
Jaarlijks brengt Electronic Arts FIFA Football uit met daarin verbeterde elementen van de vorige versie. Met altijd weer de licentie kunnen we rekenen op echte officiële namen. Zo ook in FIFA Football 2005. Er zijn 20 volledige competities aanwezig, 40 nationale teams en in totaal 15000 spelers. Na de touché tussen EA en de KNVB kunnen we niet met zekerheid zeggen of er enige Nederlandse vormen in de game aanwezig zijn.

De graphics zullen opgepoetst worden en EA durft de vergelijking aan met tv, wat misschien wel wat overdreven is. Daarnaast is er ditmaal opnieuw grondig aan de gameplay gewerkt. Zo zal het dubieuze Off the ball-control wederom in een geavanceerdere versie aanwezig zijn. Fifa zal voor naast de computer, ook voor de Ps2 en Xbox online gaan. Naast deze console komt de game ook nog uit op de GameCube, de GBA en de Psone.

Vandaag werden we overgoten door, naast zon, FIFA 2005 screens. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeeldingen om de screenshots te vergroten.


 1.   
  Lasso's avatar

  *Heeft RSI

 2.   
  Mandamo's avatar

  oe wat fijn..
  ze hebbe nog steeds te weinig hoofden..zien er allemaal tzlefde uit

 3.   
  N-Sortin's avatar

  ja dat klopt hebben koppen van rubber.
  allemaal naar de plastich chirug zijn ze geweest.

 4.   
  Prince's avatar

  Idd, aan de screens zie ik nog weinig verschil.