Nieuwe OutRun 2 screenshots

Als er een racer is die je het gevoel van weleer weer geeft dan is het wel Outrun, de arcaderacer waarin je met een Ferrari op abnormale snelheid een parcours binnen een bepaalde tijd af moest leggen. Sinds enkele tijd draait er in de Japanse arcadehallen de opvolger van deze game, op een arcadeboard wat gebaseerd is op Xbox technologie, een Xbox versie van deze game lag dus voor de hand.

Tijdens de E3 maakte SEGA dus eindelijk bekend dat ze ook bezig zijn aan een versie voor de Xbox, die uitgebreider is dan die in de arcadehal draait door onder meer Xbox Live play toe te voegen. In Outrun 2 is het net als bij het origineel de bedoeling om in een Ferrari, met een vrouw op de passagiersstoel een exotisch en vreemd parcours af te leggen, razend langs vele andere weggebruikers. Dit moet echter wel in een bepaalde tijdsperiode, maar gelukkig zijn er Checkpoints waar je de klok weer wat meer tijd erbij geeft, zie je dat je echter veel tijd over houd dan heb je vijf keer de mogelijkheid om bij een splitsing links of rechts te gaan, links ga je voor een makkelijkere weg, en rechts ga je als je meer uitdaging wilt waarmee je dus ook beter beloond wordt. Je racet dus eigelijk in een aflopende piramide naar de eindstreep.

Vandaag zijn er weer nieuwe screenshots verschenen. Volle kleuren te over en sjeesende Ferrari’s. Heerlijk.

  1.   
    Prince's avatar

    Dit lijkt mij een zeer cool spel. De vorige Outrun vond ik heel lekker spelen. Hopen dat deze ook lekker speelt.

  2.   
    Lasso's avatar

    Ik denk het wel, want dat lijkt mij de kracht van dit spel.

  3.   
    nick_haak's avatar

    hmmm… het eerste plaatje doet het niet, maar het lijkt me een cool spel.

  4.   
    the primal gamer's avatar

    ik heb vroeger heel wat centjes in die arcadekast gepropt…Ik vind t ook een beetje een crazy taxi kind of clone. Maar er zijn nu toch betere arcade racers…nfsu burnout bijvoorbeeld.

  5.   
    Lasso's avatar

    Je bedoelt Crazy Taxi is een kloon van OutRun hoop ik?