Nieuwe Anno game: Anno in 3D

Anno 1602 en Anno 1503 hebben genoeg goede indruk achtergelaten om een derde deel te rechtvaaridgen. Related Designs is nu druk bezig aan een derde deel, dat op het moment de titel Anno 3 draagt (dit lijkt overigens de eerder bekend gemaakte ‘Anno War’).

Anders dan de vorige delen zal Anno 3 volledig in 3D worden gespeeld. De nieuwe engine is in staat de Anno-wereld in bijzonder detail weer te geven en ook allerlei andere graphische lekkernijen zoals realistische spiegelingen in het water, weerseffecten en belichting inclusief schaduwen zijn aanwezig.

De focus van het project ligt gelukkig niet alleen op gelikte graphics, de gameplay natuurlijk ook goed onder handen genomen. Anno 3 zal de beste elementen uit de voorgaande delen combineren. Het militaire gedeelte van de games zal verbeterd worden, de besturing intuïtiever gemaakt en ook de multiplayer goed moeten gaan aanvoelen.

Hoewel Anno War voor kerst 2005 werd aangekondigd, lijkt Anno 3 pas eind 2006 te verschijnen. Vergaap je nu alvast aan de screens, waar je er hier nog meer van kunt zien.


 1.   
  San_andreas_rulz's avatar

  EIND 2006!!!!!!! 😮 maar wel mooie screens 😀

 2.   
  Ellej's avatar

  Ziet er in ieder geval gelikt uit. Als ze net zoveel aandacht aan de gameplay besteden is het helemaal perfect!

 3.   
  Prince's avatar

  Vooral die eerste screenshot is cool, moet je eens naar dat water kijken.