Nieuwe screens Golden Eye

Rare begon het avontuur van Golden Eye op de Nintendo 64 en dit werd een regelrechte hit. Nadat we weinig meer van dit spel hoorde, maakte EA onlangs bekend een opvolger van deze game te gaan maken. Op de E3 was deze game speelbaar.

Je zult mensen als schilden kunnen gebruiken, van balkons af kunnen gooien en in valstrikken kunnen laten lopen. Je zult met twee wapens tegelijk kunnen gaan schieten met de L -en R trigger. Dit zorgt er natuurlijk voor dat je geen granaten kunt gooien maar die heb je dan niet meer nodig als de vijand uitgeschakeld is. De game bevat natuurlijk ook een multiplayer en op de E3 was het level ‘Moonraker’ te spelen. Het was mogelijk om met zijn vieren elkaar van het leven te beroven.

De game zal dit jaar op 28 oktober nog uitkomen en ook is al bekend dat de makers van Silent Hill en Halo aan deze game meewerken. Veder is het hoofdpersonage achter deze game niet James Bond maar gewoonweg GoldenEye. Het spel speelt zich niet net als James Bond: Everything or Nothing af in third-person maar gewoon in het klassieke first-person.

Vandaag zijn er drie nieuwe screens vrijgegeven die hieronder te zien zijn:




  1.   
    Ellej's avatar

    Komt deze ook op PC uit?

  2.   
    Gogeta's avatar

    mooie screens en volgens mij komt die niet op de PC maar op Xbox en PS2 volgens mij 😉

  3.   
    -rudolf-'s avatar

    lijkt mij poep