Mortal Kombat: Deception komt wél naar de Gamecube

Midway heeft bekend gemaakt dat Mortal Kombat: Deception in tegenstelling tot eerdere berichten wél naar de Nintendo GameCube komt. Eerst zou de game eerst gereleased worden voor de Xbox en de PlayStation 2 en lieten ze de GameCube links liggen omdat het publiek gewoon te klein zou zijn en de winst dus ook. Goed nieuws dus voor GameCube bezitters, die wel iets langer moeten wachten op hun versie van de game, voor de Xbox en PS2 komt hij op 5 november uit, voor Gamecube bezitters begin 2005.

In de nieuwe Mortal Kombat, deel 6 alweer, gaat Midway een geheel nieuw vechtsysteem gebruiken. Dit moet ervoor gaan zorgen dat het nog aantrekkelijker wordt voor beginnende maar ook gevorderde spelers. Karakters hebben de mogelijkheid nog meer spannende combinaties uit te voeren en beheersen de oosterse vechtsporten nog beter dan ooit te voren.
Wapens zijn nog steeds aanwezig in Deception, en zullen de speler net als in Deadly Alliance de mogelijkheid geven elkaar te bewerken met diverse slag-, zwaai-, en steekwapens. De gevechten vinden dit keer plaats op veranderende arena’s die ook nog eens interactief zijn. Net als in bijvoorbeeld Dead or Alive 3 kunnen we ons slachtoffer door muren gooien en daar vrolijk verder vechten of ze in vallen slaan die over de arena verspreid zijn waarna ze in een enkele klap sterven. Ook is er een uitgebreide Konquest modus, waarin de speler een heel avontuur beloopt als jonge jongen, tot oude meester vechtersbaas.
Uiteraard zijn de bekende Fatalities terug en kunnen we er twee per vechtersbaas uitvoeren. Midway heeft echter ook nieuwe dingen in het spel gestopt, zoals een aantal nieuwe gamemodi en uiteraard nieuwe karakters. Bijvoorbeeld de Konquest mode, waar de speler op avontuur gaat door de wereld van Mortal Kombat. En er zijn nieuwe minigames, zoals Chess Kombat waarin een magisch spelletjes schaken gespeeld word. Ook zullen we eindelijk online de strijd aan kunnen gaan. Helaas kan dat dus niet op de GameCube, maar Midway belooft extra content voor dat platform om hem toch aantrekkelijk te maken.

Het spel komt op vijf november uit, en we twijfelen er niet aan dat de titel goed zal verkopen.

  1.   
    gamerET's avatar

    dat zal hoop wat mooier alss 4