Doom 3 + XBox != 2004

Doom 3 voor de PC was groot nieuws de laatste tijd, maar de PC zal niet het enige platform zijn waarop id Software’s nieuwste creatie op gaat verschijnen. Ook de Xbox komt aan de beurt.

Afgelopen mei hoopte een optimistische id Software dat de game nog voor het einde van het jaar, zo rond kerst, op de console zou verschijnen, maar CEO Todd Hollenshead is op het moment toch iets minder optimistisch: volgens hem zal Doom 3 in ieder geval niet meer dit jaar verschijnen op de Xbox.

Een echte releasedatum is echter nooit genoemd, zoals dat met de PC-versie ook een lange tijd zo was. Waarschijnlijk wil id Software met de Xbox-versie ook haar tijd nemen om er net zo’n goed product (technisch gezien dan) van te maken als de PC-versie.

 1.   
  the primal gamer's avatar

  Zo mooi als op de p.c. wordt die toch nooit en never niet 😀

 2.   
  Prince's avatar

  Dat denk ik ook niet, PC games zijn mooier dan console games.

 3.   
  Ellej's avatar

  Je kan eigenlijk niet echt zeggen mooier of minder mooi het is alleen anders.

 4.   
  the primal gamer's avatar

  Anders….dus minder mooi:-)

 5.   
  PCRuleert's avatar

  huh dat snap ik egt niej pcgames zijn gwoon altijd veel beter en mooier dan consolegames

 6.   
  williamvv's avatar

  Bij de pc zijn natuurlijk allemaal upgrade van 3d kaarten die heel erg duur zijn. Bij consoles heb je dat niet. Ik denk dat daarom de pc betere graphics heeft

 7.   
  Prince's avatar

  Ik denk ook daardoor.

 8.   
  bennie's avatar

  kan zijn maar als je een wat ouwere pc hebt dan is de console wel veel sneller dat maakt console vin ik toch wel weer goewd … 🙄