Nieuwe Players’ Choice games!

Nintendo Benelux heeft bekendgemaakt dat vier topgames van vorig jaar aan de Players’ Choice collectie zullen worden toegevoegd. Het gaat hier om The Legend of Zelda: The Wind Waker, Soul Calibur II, F-Zero GX en Mario Party 5. Vanaf 22 oktober zullen deze vier titels in een nieuw jasje slechts voor zo’n €30 in de winkels liggen. Heel veel Gamecube-gamers hebben deze titels natuurlijk al, maar dit is een erg mooie kans om de game alsnog in je bezit te krijgen.


The Legend of Zelda: The Wind Waker is eerste Zelda avontuur van Link op de Gamecube. Anders dan we gewend zijn heeft deze game nu een prachtige cell-shaded stijl gekregen. Het jusje van de jonge Link wordt ontvoerd door een gigantische vogel en Link gaat haar redden. Maar dan komt hij erachter dat Ganondorf, de slechte heerser en duivel van de eilandenwereld waar Link in woont de wereld wilt vernietigen en daar moet hij natuurlijk een stokje voor steken! In een groot avontuur kom je allerlei nieuwe dingen en features tegen, zo kun je met de Wind Waker de wind beïnvloeden en zo makkelijker zeilen en puzzels oplossen.


Soul Calibur II is het vervolg op misschien wel de beste vechtgame allertijden; Soul Calibur op de DreamCast. Er viel niet veel te verbeteren maar het is Namco toch gelukt: Soul Calibur II is geweldig! De graphics zijn mooi, het geluid is mooi, je kunt er superlang mee spelen door alle vele, vele extra’s die je kunt unlocken, de besturing is geweldig en de gameplay is echt perfect uitgebalanceerd.
Elke console kreeg een extra vechtersbaas; stripheld Spawn voor de Xbox, oude bekende Heihachi uit Tekken voor de PlayStation 2, maar de Gamecube heeft wel de beste extra: Link! Lees verder in de review.


F-Zero GX is de vierde F-Zero game en heeft vorig jaar de Gamecube aangedaan. In dit supersnelle futuristische racespel speel jij als Captain Falcon of één van de andere 31 coureurs die in hun verschillende razendsnelle vliegtuigjes met snelheden boven de 1000 km/u over de racenbanen scheuren, compleet met powerups, rainbow-pits en sprongen, kurketrekkers en loopings. Speel in een losse race of doe aan een Grand Prix mee in de Ruby, Sapphire of Emerald cup en win credits om nieuwe vliegtuigjes, onderdelen of missies te kopen. Want de game kent ook een Story mode en je kunt in de garage je eigen speeder zo opvoeren als jij wilt. En er is natuurlijk ook nog een multiplayer aanwezig voor maximaal 4 personen. Fun gegarandeerd! Lees meer info in de review.


Mario Party 5 is alweer het vijfde spelletje over Mario en z’n vrienden die een feestje houden en de tweede Gamecube-titel van deze serie binnen anderhalf jaar. En voor je het weet ligt deze winter deel 6 alweer klaar, hoezo uitmelken? Gelukkig verschillen de games dan nog wel behoorlijk van elkaar, zo heeft Mario Party 5 maarliefst 60(!) nieuwe minigames plus nog een boel gouwe ouwe. Je kunt een singleplayeravontuur doen, wat precies hetzelfde is als een multiplayergame, maar dan tegen de Bowser-kiddies. Mario Party 5 is een heel leuk spelletje en komt het allerbeste tot zijn recht met een stel vrienden erbij. En zeker voor deze Players’ Choice prijs is dit een alternatief voor Mario Party 6, welke dit najaar wel voor de volle mik in de winkels ligt.

Ik hoop dat ik jullie twijfels een beetje heb weggehaald met dit nieuwsbericht en stukje over de games en nogmaals; ren op 22 oktober naar de winkel voor deze oude games voor een nieuw prijsje!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren