Binnenkort gratis add-on voor Sacred

Ascaron, de ontwikkelaar van de RPG Sacred zal binnenkort een uitbereiding voor deze PC game op het internet zetten, om gratis te downloaden. Dit uitbereidingspakket zal Sacred Plus gaan heten en voortaan zal Sacred meteen samen met deze versie in de winkels gaan liggen. De uitbreiding zal twee nieuwe regio’s aan het spel toevoegen en een hele lading nieuwe quests, wapens en vijanden. Ascaron heeft ook nog een derde patch voor Sacred in de planning. Een datum voor de add-on is er nog niet.

Sacred is zeer grote fantasy-RPG die zich afspeelt in een duistere wereld vol magie en mistiek. Er is een duistere heerser opgestaan, Sheddar die een nieuw slecht koninkrijk Ancaria wil bouwen en daarmee de wereld wil veroveren. Maar dan staat er een sterke held op die Sheddar moet verslaan en de wereld moet redden… jij! Er zijn gigantisch veel quests en subquests te doen en met een heel arsenaal aan wapens en spreuken zul jij de monsters van Ancaria kunnen verslaan. Je hebt ook een stel vrienden bij je, en met z’n zessen; een gladiator, een woudelf, een duistere elf, een Seraphim (mysterieuze engel), een gevechtsmagiër en een vampier speel je het zo’n 25 uur voordat Sheddar verslagen is.

De graphics zijn niet geweldig, er zijn 3D personages op een 2D achtergrond die je vanaf een isometrisch perspectief (schuin van boven) bekijkt á la Diablo. Qua gameplay is de game meer een kruising tussen Baldurs’ Gate en Morrowind.

  1.   
    Lasso's avatar

    Netjes hoor.. =)

  2.   
    Prince's avatar

    Een RPG? Niet zo leuk.