Bill Gates wil Nintendo wel overnemen

Bill Gates, oprichter en vroeger de directeur van Microsoft, de fabrikant van ons o zo geliefde Xbox’je heeft in een interview met het Duitse weekblad WirtschaftsWoche gezegd dat hij een overname van Microsoft op Nintendo wel ziet zitten.

De Xbox staat bekend om zijn grote rekenkracht en mooie graphics, en Nintendo staat vooral bekend als developer en uitgever van veel van de beste spellen(series) zoals Mario, Zelda, Metroid, Donkey Kong en de afsplitsingen daarvan. Deze twee eigenschappen van de Xbox en de Gamecube zou Bill Gates graag gebundeld zien.

Dit nieuws zegt nog helemaal niets, de heer Gates is allang de baas niet meer bij Microsoft en op de gamesdivisie heeft hij dus ook geen invloed. Maar waar rook is is vuur, dus misschien moeten we toch al vrezen/juichen.

 1.   
  the primal gamer's avatar

  Vrezen ๐Ÿ™„ die slokop van microsoft wil alles kopen ze hebben ook Sony al willen kopen, en nintendo? Die kunnen best op hun eigen benen staan die hebben die dollars van f*cking microsoft NIET NODIG. ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ Als ze nintendo zouden opkopen zouden ze dat maar doen met een doel …weer een concurrent van de aardbodem verdwenen ๐Ÿ˜ฎ
  Laat het maar zoals het nu is Sony nintendo en microsoft gewoon naast elkaar ๐Ÿ™‚

 2.   
  San_andreas_rulz's avatar

  whahahahahahahahaha Zielig!!! ๐Ÿ˜€

 3.   
  Ellej's avatar

  Hmm mij maakt het niet uit waar de spellen vandaan komen en met meer poen kunnen ze betere games maken denk ik dus dan is het nie erg. Dr moete natuurlijk nog wel concurenten zijn want anders wort alles te duur.

 4.   
  the primal gamer's avatar

  niet mee eens …doom scenario…
  Microcoft koopt nintendo op weg nintendo weg cube weg gameboy en ds gaan dan door het leven als microsoft spul terwijl zij niets hebben gedaan om het spul te ontwerpen baai baai revolution die hardware wordt gewoon door microsoft gebruik.
  Microsoft koopt sony op en gewoon het zelfde verhaal..
  Armegeddon…er is nog maar een console en dat is die van microsoft. Als het ooit zover zou komen hang ik echt mijn controller aan de wilgen en game NIET meer ik laat me niet door microsoft voorschrijven met welke console ik speel. Het is al erg genoeg dat ik nu al geen keuze heb en voor windows MOET kiezen omdat er bijna niks anders is die hebben ze (microsoft) al allemaal kapot gemaakt

 5.   
  Gast's avatar

  Van mij mag Microsoft Nintendo overnemen.
  Die Nintendo spellen zijn toch niks voormij ๐Ÿ˜‰

  Bosjesman

 6.   
  the primal gamer's avatar

  anonymous bosjesman… whatever jij bent dus echt een gamer in hart en nieren ๐Ÿ™„
  Goeie opmerking ๐Ÿ˜•

 7.   
  nick_haak's avatar

  als MS de kans krijgt, nemen ze de complete wereld over volgens mij :S

  als ze dan toch zo goed bezig willen zijn, laten ze dan met eigen technologie de concurentie overtreffen!