Zelfs een bioscooptrailer van Halo 2

Ondanks dat vrijwel iedere kluizenaar zelfs al op de hoogte is van de komst van Halo 2, wordt er door Microsoft toch nog een flinke reclamecampagne tegenaan gegooid. Het volgende wapen in de strijd: de bioscooptrailer.

Gedurende de zomer zal in ieder geval in 1500 bioscopen in de VS een trailer van Halo 2 worden vertoond, vlak voor films als Spider-Man 2, The Village, King Arthur, I Robot, Catwoman en Alien vs. Predator. De makers van de trailer zijn overigens ook niet de minste: The Ant Farm. Dit bedrijf deed eerder al de trailers van onder andere The Lord of the Rings, Spider-Man 2, Shrek, Kill Bill en de Harry Potter-serie.

Of de trailer ook in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend. Aangezien er steeds meer en op steeds geavanceerdere manieren gelet wordt op camcorders zullen we een cam-versie van de trailer ook nog niet al te snel op Internet vinden.

  1.   
    Maserati's avatar

    Jup, ben er al 3 tegengekomen, allemaal nog een beetje shakey, maar de CGI aan het einde van de teaser maakt ‘m echt ’t downloaden waard.