Nieuwe GTA: San Andreas info

Het Engelse gameblad Play Magazine heeft vandaag weer nieuwe info prijsgegeven over Rockstar’s aankomende topper GTA: San Andreas. Zo zul je in het vijfde deel uit de Grand Theft Auto reeks onder andere het volgende mogen verwachten:

    – Het beeld bevat 4 keer zoveel detail als het voorgaande deel, Vice City
    – Het hoogste punt van het spel is de berg Mr. Chiliad. Op een zeker punt kun je zelfs de wolken zien. Ook loopt er een tunnel door deze berg.
    – Tussen de grote hoofdsteden in liggen twee kleinere dorpjes, te weten Angel Pine en Dillamore. De eerste bevat een tankstation en de tweede een woonwagenkamp. Met sommige busjes/trucks zul je dan ook woonwagens aan kunnen koppelen.
    – Omdat de beelden pas zichtbaar worden als de hoofdpersoon CJ ze ziet, zal het spel dankzij een constante framerate veel soepeler kunnen verlopen.
    – Hoe langer je de R1-knop ingedrukt houdt, hoe meer kans je hebt om een Headshot te schieten.
    – Hoe langer je op een bepaald voertuig rijdt, des te behendiger word je in het besturen daarvan. Als je veel op een motor rijdt zul je die beter kunnen besturen, maar dat houdt ook in dat je autovaardigheden minder worden.
    – CJ, de hoofdpersoon, is een karakter dat al eens eerder in een GTA-deel is voorgekomen. Ook zul je in dit deel op een bepaalde plaats een vrouw ontmoeten die al eens eerder in een GTA-deel heeft meegespeeld.
    – Natuurlijk bevat de game nieuwe voertuigen. Voorbeelden: een monstertruck, een hotdogwagentje, een dirt bike en een Hummer.

Kijk voor het volledige lijstje en de nieuwe screens hier.

  1.   
    SickNess's avatar

    Over die berg heb ik nog wat informatie.

    De hoogste berg is zo hoog dat je 1 min nodig hebt om met de heli tot de top te komen. Moet je nagaan hoelang het duurt voordat je onder bent met je BMXje.

    Bron: gtacrime.nl

    Ik vind het alleen jammer dat ze zo weinig info los laten over het feit of hij nou wel of niet op de pc uitkomt.

  2.   
    Lasso's avatar

    Uiteindelijk geloof ik best dat die er komt. Bij Vice City was dat een jaartje later, bij San Andreas zal die er ook wel komen.

  3.   
    Prince's avatar

    Relaxed, een berg bij SA, bij Vice City was het allemaal zo plat.

  4.   
    Vice's avatar

    Nee hoor, dat heuveltje vlak bij The Malibu 😆