Halo 2 op 11-11 bij ons

Iedereen weet natuurlijk wat Halo is, dat dit de best verkochte game voor de Xbox is, en dat er een vervolg aan zit te komen. Van dat vervolg, Halo 2, was al bekend gemaakt op de E3 in LA dat deze 9 november zou verschijnen. Nu kunnen wij Europeanen gelukkig ook rustig ademhalen want ook hier zal Halo 2 rond deze datum verschijnen.

Xbox®, the video game system from Microsoft®, today announced that the highly-anticipated Halo 2 will hit Dutch retail shelves on Thursday, 11th November 2004.

Kort maar zeer krachtig wordt vermeld dat Halo 2 in Nederland op 11 november verschijnt, wat slechts twee dagen later is dan de dag wanneer Halo 2 alle verkooprecords gaat breken in Amerika. Waarom die twee dagen verschil, wij denken verzending.

 1.   
  alien_gamer's avatar

  Beetje rare datum om een shooter als halo uit te brengen uit te brengen.

 2.   
  Maserati's avatar

  November => Regen, Regen => Gamers die binnen zitten, Gamers die binnen zitten => Leuk Gamen, Leuk Gamen => Halo 2. Daarnaast is November een goede datum om een spel uit te brengen aangezien de rode mannen met baarden het spel dan groots in kunnen slaan en in de schoen of onder de boom kunnen leggen.

 3.   
  alien_gamer's avatar

  11 november is wapenstilstand…