Gamersnet.nl

Wederom nieuwe details van San Andreas

Zoals bekend zal Carl Johnson de hoofdpersoon zijn in de game Grand Theft Auto: San Andreas. Vandaag zijn weer een paar extra details over de game vrijgekomen, zoals bijvoorbeeld wat onze Carl allemaal kan.

Om meteen maar een indruk te geven hoe groot San Andreas gaat worden; San Andreas bestaat uit zo´n zestienduizend verschillende objecten en gebouwen. Wederom zitten er weer filmstudio’s in GTA. In Vinewood zullen films worden opgenomen waaronder, ja mannen, ook waarschijnlijk ‘natuurfilms’.
Daarnaast zullen ook enkele natuurelementen meedoen in de gigantische map. Zo zal er een beklimbare berg zijn, een brede rivier tussen de steden en ook nog eens een stuk woestijn.

Ook de voertuigen zullen worden opgefrist. Eerder werd bekend gemaakt dat de game uit drie steden zou gaan bestaan. Daartussen zit platteland en wat zou dat niet zijn zonder tractors. En inderdaad, Carl kan ook in een tractor rijden. Daarnaast zullen voertuigen veel meer detail hebben. Denk daar bij aan viezigheid en roest.

Zoals bekend zal Carl meer menselijke eigenschappen krijg dan Tommy. Zijn lichaamsbouw, kapsel, kleding, omgang met wapens, rijvaardigheden en (zakelijke) relaties zijn allemaal te ontwikkelen en uit te breiden. Op je lichaamsbouw moet je zoals bekend letten. Wanneer je dus vaak een pizza bij de pizzeria uitkiest en daar ook nog eens cola bij neemt, neemt Carls lichaamsoppervlakte toe. Uiteraard met de nodige opmerkingen van de staat van dien. Wanneer je Carl laat trainen, wordt hij beter in het vechten, maar weer wel slomer. Je zult ook naar de kapper moeten gaan, waarmee je waarschijnlijk een zakelijke relatie krijgt.

Voorlopig kunnen we weer even vooruit met deze informatie, al staat het kwijlen ons nader dan de vreugde.