Heuse movie maker-functie in The Sims 2

The Sims was de best verkochte game aller tijden. Electronic Arts zou Electronic Arts niet zijn als er dan na 16843 expansions een nieuwe versie zou komen. Hoe verrassend met de naam: The Sims 2.

In The Sims 2 draait alles om karakters en eigenschappen. Je Sim heeft een eigen DNA en nakomelingen zullen dus karakteristieke eigenschappen overnemen. De jonge telgen groeien uit tot puberende tieners, naar succesvolle zakenmensen, tot Frans Bauer-fans die hun tanden nog maar op één hand kunnen tellen.

Vandaag is er nog meer informatie vrijgegeven over The Sims 2. Vanaf de release op 16 september zit bij The Sims 2 een heuse movie maker inbegrepen. Deze movie maker maakt het mogelijk om een filmpje te maken van je eigen Sim. Aangezien beelden meer zeggen dan duizend woorden is hier onder een filmpje te downloaden voor meer duidelijkheid. Enjoy.

The Sims 2 Movie Maker high quality
The Sims 2 Movie Maker lower quality

 1.   
  Ellej's avatar

  Dit spel wordt erg mooi en uitgebreid zeg! Alleen ik heb the Sims 1 al dus ik weet nie cker of ik die nieuwe en duurdere ga kopen. Straks heb ik die net gekocht en is er alweer een Sims 3. (dan w8 ik daar liever op)

 2.   
  Lasso's avatar

  Vrees niet, der komen nog 56 uitbreidingen. 😉

 3.   
  Ellej's avatar

  Hmm EA kennende heeft elke uitbreiding weer 5 expansions enz. enz. We moeten wiskundig worden hiervoor! Maar ik geef ze gelijk, als elke nieuwe expansion goed verkoopt, waarom niet? En de meeste zijn ook wel leuk.

 4.   
  Lasso's avatar

  Nee, wij willen originaliteit, geen mods waarvoor je moet betalen.