Gates Of Troy Gold Master gestolen!

De gold master van Slitherine Software’s Gates of Troy is gestolen. Details van de diefstal blijven onduidelijk, maar het blijkt gestolen te zijn van de postbode, die het pakketje naar Slitherine’s Epsom hoofdgebouw trachtte te brengen.
Het pakje is nooit aangekomen, omdat tijdens de overdracht van London naar het hoofdkantoor van Slytherine, de postbode werd aangevallen en beroofd werd van al zijn tassen. Er is geen officieel contact geweest tussen Slitherine en de Royal Mail of de Metroplitian Police tot nu toe. De informatie die Slytherine kon bemachtigen van de postbode was het volgende: de man was nog geen 5 minuten verwijderd van het kantoor van Slytherine toen hij werd aangevallen. Men weet nog niet of de postbode werd aangevallen vanwege zijn bagage, of dat het toeval was.
Een werknemer van Slytherine genaamd Philip Veale verteld ons dat dit incident een vertraging in de uitbrengst van Gates of Troy zal veroorzaken. Hij verwacht dat de ontwikkelaars zich uit de naden zullen werken om het spel uit te brengen, voordat er een illigale versie op de markt komt.

  1.   
    Nirusu's avatar

    Het zal je maar gebeuren 😕

  2.   
    Drax's avatar

    beetje genant 🙂

  3.   
    Ellej's avatar

    Misschien iets té genant, aandachttrekkerij ofzow. Wie stuurt zoiets nou per post….

  4.   
    halilo's avatar

    ze doen het gewoon net alz bij half life 2 om meet tijd te krijgen

  5.   
    eth rellik's avatar

    dom om via post te doen.
    als ik een spel had gemaakt zou ik ze meenemen met 8 bodygards! 😆
    Eth Rellik,-