Resident Evil 4 toch in 2004 in Amerika

Opnieuw zal je als Leon Kennedy in Resident Evil 4 kunnen spelen. Op de E3 gooide deze game hoge ogen met de schitterende graphics. Volgens de developer zal de gameplay anders dan anders zijn. Wanneer we van deze game kunnen genieten, was vooralsnog niet bekend.

Maar daar is vandaag verandering in gekomen. Vandaag heeft namelijk een medewerker tegen IGN bevestigd dat de game naar alle waarschijnlijkheid tóch in 2004 in Amerika zal uitkomen. Na geruchten dat dit jaar niet gehaald zou worden, heeft het er alle schijn van dat de Amerikanen dus tóch nog dit jaar van de game kunnen gaan genieten.

Op zich lijken wij op het eerste gezicht niet zoveel aan dit nieuws te hebben, maar iemand die verder ‘denkt‘ dan zijn neus lang is, merkt het volgende op. Als Resident Evil 4 in 2004 nog in Amerika uitkomt, betekend dit dus dat de game af is. Hoewel Europa dan wel voor 2005 op de planning staat, is de game verzekerd van een goldstatus wat dus betekend dat de releasedate die genoemd gaat worden, weldegelijk wordt gehaald. Dat is toch fijn, in deze onzekere tijden rondom releasedates. ; )

 1.   
  Ellej's avatar

  Resident Evel nooit van gehoord 😛

 2.   
  Prince's avatar

  Het is toch Resident Evil? En niet Evel?

 3.   
  Tha Duck's avatar

  Klopt. 🙄

 4.   
  Ellej's avatar

  Goed spel, goeie film.

 5.   
  Lasso's avatar

  Mwah, over beide kun je wel twisten. 😕