FIFA 2005 info, screens en trailer!

Of het terecht is valt over te twisten, maar FIFA Football is het populairste voetbalspel op de markt. Hoewel de game sterk wordt bekritiseerd door de echte kenners, heeft de game vele aanhangers door de officiële licentie en de arcade gameplay.

Jaarlijks brengt Electronic Arts FIFA Football uit met daarin verbeterde elementen van de vorige versie. Met altijd weer de licentie kunnen we rekenen op echte officiële namen. Zo ook in FIFA Football 2005. Er zijn 20 volledige competities aanwezig, 40 nationale teams en in totaal 15000 spelers. Na de touché tussen EA en de KNVB kunnen we niet met zekerheid zeggen of er enige Nederlandse vormen in de game aanwezig zijn.

De graphics zullen opgepoetst worden en EA durft de vergelijking aan met tv. Daarnaast is er ditmaal opnieuw grondig aan de gameplay gewerkt. Zo zal het dubieuze Off the ball-control wederom in een geavanceerdere versie aanwezig zijn. Fifa zal voor naast de computer, ook voor de Ps2 en Xbox online gaan. Naast deze console komt de game ook nog uit op de GameCube, de GBA en de Psone.

Om je een beter beeld te geven van de game is er op de officiële site van EA een trailer te vinden. Zit je aan je datalimiet of heb je telefoon verbinding, dan is het ook nog mogelijk om screenshots te bekijken. Klik hier voor alle info.

 1.   
  Vice's avatar

  eeeh, en hoe zit het met Pro evo 4 dan. 😆

 2.   
  Migwel's avatar

  Nice! Ondanks alles ben ik nog steeds een FIFA aanhanger, en ik hoop dat ze veel goede dingen verbeterd hebben! 😀

 3.   
  Lasso's avatar

  Geloof je het zelf? Fifa is de afgelopen jaren alles behalve vernieuwend geweest.

 4.   
  Gast's avatar

  Het ziet er echt goed uit.

  Bosjesman

 5.   
  nEels's avatar

  Er staan nog steeds geen sprietjes op het veld, bah.