D-Day officieel aangekondigd

Op 6 juni 1944 vond een van de bekendste slagen aller tijden plaats. Nadat de beroemde Belfast de eerste schoten op de Duitse linie had gelost, vaarden vele geallieerde boten af op de toenmalige Duitse kust in Normandië. Als kanonnenvoer offerde vele Amerikanen, Canadezen en Britten zich op om ons van vrijheid te voorzien. Iets waar we ze tot op de dag van vandaag dankbaar voor mogen zijn.

Nog twee dagen en exact zestig jaar geleden vond deze historische gebeurtenis plaats. De strategie en planning hierachter is echter inspiratiebron voor vele films en games. Zo ook voor de game D-Day, die vandaag een officiële site heeft gekregen.

D-Day is van de makers van Desert Rats vs Afrika Korps en men weet dus waar men aan begint. Mocht de game dan nog niet goed genoeg zijn, dan bieden veteranen de uitkomst die de game na afloop keuren. Dat zit dus wel snor.

 1.   
  Ellej's avatar

  Hmm dat met die veteranen maakt veel goed. Ik vindt dat je terughoudend moet zijn met zulke games. 😕

 2.   
  TheRealMcenzy's avatar

  hmm.. dat is nu een beetje laat 😛

  er zijn al vele 10 tallen wo 2 games…

 3.   
  ^*^BiNaS^*^'s avatar

  Is het niet een beetje lullig om veteranen hulp te vragen bij een wo 2 game, zijn ze eindelijk van die oorlog af en dan moeten ze er weer aan beginnen. 😡 😮 👿

 4.   
  Lasso's avatar

  Misschien is het wel een soort therapie, weet jij veel? 😉

 5.   
  Migwel's avatar

  Ik denk dat ze het vrijwillig doenn hoor….

 6.   
  eth rellik's avatar

  hey, dat klink toch gaaf?
  Eth Rellik,-
  p.s. I’m Back (was veel offline!)

 7.   
  nEels's avatar

  SCHIJT WOII! Verzin eens wat nieuws of anders dan WO II want dit zuigt! De nieuwe WO II-spellen moeten geboycot worden! Bah! Ik word hier depressief van 🙄 😥 .

 8.   
  Vice's avatar

  Dan speel je ze toch gewoon niet. 🙄

 9.   
  Lasso's avatar

  Idd, als wij het nou gaaf vinden. 😕