Full Spectrum Warrior voor Xbox bijna te koop

THQ is sinds vanochtend begonnen met de verkoop van de Xbox versie van Full Spectrum Warrior. Aangezien de game oorspronkelijk gemaakt was voor de U.S Army door Pandernic Studios, is de game “realistischer dan elk spel in de catogorie tot nu toe,” zo vertelt Jack Sorense, vice president van de wereldwijde studio’s van THQ. “Full Spectrum Warrior is een van de meest indrukwekkende spellen ooit uitgebracht, visueel gezien. Het bevat tactische en stategische eenheidsgevechten, die nog nooit gezien zijn in de actuele populaire oorlogspellen en brengt het genre tot een nieuwe wereld van realiteit en entertainment.”
Full Spectrum Warrior is een militaire eenheid gebaseerde tactische action game, die is bewerkt voor het gebruik van consumenten en Xbox Live ondersteunt.
Full Spectrum Warrior simuleert de acties en reacties van een leider en zijn soldaten in vijandige aangelegenheden en door middel van inventieve en gemakkelijke besturing, kun je ze uit de (soms letterlijke) brand helpen, of aanvallen.
De Xbox versie van Full Spectrum Warrior is nu te koop in Noord Amerika en waarschijnlijk over een aantal weken in Nederland, voor ongeveer €50,-.
Er is tevens ook een PC versie van het spel in de maak en wordt in september verwacht.

  1.   
    Gast's avatar

    YES!!!!!!!! 😀

  2.   
    Gast's avatar

    Zeg dat wel.
    Maar ik heb alleen geen Xbox

    Bosjesman 😆