Nintendo kondigt nieuwe console aan

De E3 is nog maar net achter de rug of er worden alweer nieuwe aankondigingen gedaan voor de E3 van volgend jaar. Nintendo opent namelijk een klein boekje over de opvolger van diens Gamecube. Ze hebben namelijk plannen om deze next-gen console te gaan showen op de E3 van 2005, zoals ook de Phantom dit jaar uiteindelijk geshowd werd.

Met dit nieuws brengt Nintendo ook naar buiten dat ze voor 31 maart 2005 zo’n 3,5 miljoen Nintendo DS apparaatjes in de schappen willen hebben liggen. Daarbij is het de bedoeling dat 15 miljoen games en andere software voor deze nieuwe handheld op diezelfde datum verkrijgbaar zijn. Het enige probleem dat zich tot nu toe op Nintendo’s pad bevindt, is dat de schermleverancier, Sharp, naar verwachting niet zal kunnen voldoen aan het aantal te produceren (touch) screens.

  1.   
    GameWizard's avatar

    Hmmm…Nou maar hopen dat je op de tweede versie van de cube wel dvd kan spelen. En dat hij er niet zo kinderachtig uitziet. 😉

  2.   
    skullkid's avatar

    voor dvd’s heb je toch een dvd-speler 🙄

  3.   
    Jackass's avatar

    Mjah, als je veel dvd’s bekijkt, kun je beter een goede dvd-speler kopen, als je niet zo vaak kijkt maar wel eens, en ook vaak game, dan is het wel handig…

  4.   
    Daodan's avatar

    Godalleluja…
    Nog een console erbij… 😡

  5.   
    Migwel's avatar

    Mooi zo! Nintendo geeft niet op! Zo mag ik het graag zien 😀

  6.   
    GameWizard's avatar

    Is toch alleen maar handig, dat er een dvd speler opzit. Hoef je teminste niet extra een dvd speler te kopen. 😉

  7.   
    Ellej's avatar

    Van mij hoeft het ook nie per se, die dingen zijn het voor mij niet waard. En er wordt veel minder aandacht gegeven aan pc-games.

  8.   
    Maserati's avatar

    …dat 15 miljoen games en andere software voor deze nieuwe handheld op diezelfde datum verkrijgbaar zijn.

    WTF?

  9.   
    janjanssens's avatar

    Hoe kan dat nou ?

  10.   
    Lasso's avatar

    exemplaren. 😉