Combineer gokken en schieten in Bet On Soldier

Bijna iedereen kan een shooter maken, zo lijkt het tegenwoordig. Het vergt veel creativiteit om met iets bijzonders te komen. De Parijse ontwikkelaar Kylotonn laat wat van die creativiteit zien met Bet On Soldier.

In Bet On Soldier moet je het niet alleen opnemen tegen tegenstanders, maar moet je voordat je begint ook gokken op wat voor een tegenstander je zult tegenkomen. Kom je ze tegen tijdens de daarop volgende ronde, dan ga je een duel aan met deze tegenstander. Na het gevecht wordt er bepaald of en hoe je gewonnen hebt en zo verdien je geld. Dit geld kun je natuurlijk weer inzetten, maar je kunt er ook upgrades voor kopen om je alter-ego sterker te maken. Een verscheidenheid aan Elite Champion AI’s moet de rondes spannend houden.

Ook aan multiplayer is gedacht en tijdens online gevechten kun je je vechter aan een bepaalde class toekennen, terwijl je met in totaal 32 spelers een spel speelt. Elke class maakt op een eigen manier gebruik van de wapens, waarvan er een groot aantal verschillende soorten aanwezig is.

Bet On Soldier maakt gebruik van de Kt-engine, waar al zes jaar aan gewerkt wordt. Deze engine gebruikt de allerlaatste grafische technologieën om de mooiste effecten op je scherm te tonen. Physics zijn ook van de partij.

Bet On Soldier zal in april 2005 in de UK en de Benelux verschijnen. De Amerikaanse rechten zijn onlangs door Digital Jesters verworven.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren