Apocalypse Weekend: stappen met de Postal Dude

POSTAL 2 raakte lang voor het verschijnen al een gevoelige snaar bij verschillende minderheden en groeperingen, maar wist na het verschijnen niet veel gamers ervan te overtuigen de game te spelen. Ontwikkelaar Running with Scissors lijkt dat niets uit te maken, want ze gaan vrolijk verder met het ‘verbeteren’ van de game door een nieuwe expansion uit te brangen.

Deze expansion gaat ‘Apocalypse Weekend’ heten en speelt zich, hoe kan het ook anders, af in het weekeinde. De Postal Dude krijgt nog eens tien extra missies te verwerken, die je weer op je eigen creatieve of zieke manier mag oplossen. Twintig nieuwe gebieden zullen te bezoeken zijn, waar zowel oude (Gary Coleman, the Postal Babes) als nieuwe (Mad Cow-infected Tourettes Zombies) NPC’s zullen ronddwalen. Deze kun je naar eigen inzicht te lijf gaan met nieuwe wapens, zoals het de Scythe, de Sledgehammer en de Boomerang Machete. Je zult met Apocalypse Weekend ook mod’s voor de game kunnen maken.

POSTAL 2: Apocalypse Weekend moet deze zomer verschijnen. De officiële website vind je hier.Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren