E3: Far Cry Instincts screenies

Far Cry Intincts, de consoleversie van Far Cry, lijkt vooralsnog alleen op de Xbox uit te komen. Enkel op die console heeft Ubisoft het bestaan voorlopig bevestig. Far Cry Instincts zal ook de PC-gamer genoeg genot kunnen brengen, aangezien de game volledig nieuw is opgebouwd. Een andere engine, enkele nieuwe omgevingen, nieuwe en meer modes in de onlineondersteunig en een net ietsje afwijkend verhaal.

De laatste optie die door diverse bronnen wordt beweerd is dat er een leveleditor aanwezig zou zijn. Hoewel dit meer iets is voor RTS, zou de omgeving in beperkte mate gewijzigd kunnen worden. Hierbij maakt men waarschijnlijk gebruik van een template die vervolgens aangepast kan worden op reliëf en begroeiing.

Maar voor we van al dit mooi kunnen gaan genieten, zal het nog even wachten geblazen zijn. Om je nog grimmiger te maken zijn er twee screenshots verschenen. Klik op de screenshots voor een uitvergrote versie.


  1.   
    Metalman's avatar

    Het ziet er even mooi uit als op de PC, die game wordt het dus fore sure! 😉

  2.   
    Lasso's avatar

    Fore sure. 😆

    Maar ik begrijp wat je bedoelt en je hebt gelijk 😉

  3.   
    nick_haak's avatar

    ziet er inderdaad weer erg mooi uit, en als het net zo leuk wordt als de pc versie, kan je zeker een goed spel verwachten,

    alleen de link naar het 2e screenie doet het niet, omdat er een “.” achter staat, die meegenomen wordt in de link

  4.   
    Lasso's avatar

    Thanx voor het melden, Nick. 😉 Heb het meteen gefixt. 😉

  5.   
    hatred's avatar

    Waar komt ie nu voor uit dan 😕